ATV Drift & Tricks

ATV Drift & Tricks
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
578 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Drift, trükkök és szórakozás!Unod már a kétkerekű járműveket? ATV Drift & Tricks az ATV játék az Ön számára! Csak egy négykerekű versenyautó, három okból, hogy szórakozhasson:

Játszható solo vagy többjátékos 8 vad játékmóddal:
Liga, Idő Trial, Gyors Verseny, Forró Lap, Az Út Királya, Arany Sisak, Utolsó Állandó és Vadász. Végezzen versenyek sorozatát a sajátján, vagy osztott képernyőn a barátaival játékmódban rendkívüli kihívásokkal. Többet akar? Indítson el egy online multiplayer versenyt 10 résztvevővel, hogy megtudja, ki a legjobban irányítja ATV-jét.Változatos pályák, amelyeket újra és újra megtehetsz:
sivatagok, erdők, hegyek, tavak, folyók, oázák ... Beállítások, amelyek kitöltik a szemed! Nem kétséges, hogy valóban látni fogja mindet!Őrült mutatványok és elmozdulások a maximumhoz:
Ugorjon magasan a levegőbe minden egyes alkalommal, amikor kaszkadőrrel készíti el az ellenfelet! Gyere vissza a földre, és állítsa össze a sodródásokat. Gumiabroncsai fogják fizetni az árat, és az ellenfelek is!

Adatok
Megjelenés
2017.11.14
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
4EversGames
Cikkszám
DIGI00754
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7/8/10
Processzor: Intel Core 2 Duo E6550 2,33 GHz-es processzor
Memória: 4 GB RAM
Grafika: 1GB
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 12 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.