Arma 3

Arma 3
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12 029 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Tapasztalja meg az igaz harci játékot egy hatalmas katonai homokozóban. Az egy- és többjátékos tartalom széles választékának, több mint 20 járműnek és 40 fegyvernek a telepítéséhez, valamint a tartalom létrehozásának korlátlan lehetőségeihez ez a PC elsőszámú katonai játék. Hiteles, változatos, nyitott - az Arma 3 háborúba küld téged.

Az Arma 3 főbb jellemzői
Altis és Stratis
Győzz le ellenségedet egy gazdagon részletezett, nyílt világú csatatéren - 290 km² kiterjedésű mediterrán sziget terepen. Az expanzív városoktól a dombokig, akár gőzzel gördítik a tankot a poros síkságon, akár szállítóhelikoptert repülnek a sűrű erdők felett, akár aszimmetrikus hadviselést folytatnak a sziklás hegyekből, az Altis és Stratis szigetei pedig dinamikus világok, amelyek a legtöbbet adják maguknak. változatos elkötelezettség a játékban.
Fegyverek és járművek
Gyalog harcoljon, páncélozott járműveket vezessen, vagy helikopterekkel és repülőgépekkel szálljon az ég felé. Vegyünk kombinált fegyveres támadást levegőn, szárazföldön és tengeren keresztül, több mint 20 járművel vezetéshez és pilótafülkéhez, 40+ fegyverhez, amelyek közül lehet választani, testreszabható rakományok rövid és hosszú távolságú kiegészítőkkel, és különféle típusú felszerelések az Ön igényeinek megfelelően. a csatatér. Az Ön rendelkezésére álló hatalmas arzenállal az Arma 3 a taktikai lehetőségek világába vezet.
Egyjátékos
Kövesd Ben Kerry történetét, egy katona, aki egy mediterrán lobbanáspontba kerül ki, három játékvezérelt kampányszakasz során: Survive, Adapt, Win. Merüljön el az Arma 3 sokszínű játékmenetében azáltal, hogy kitölti a koncentrált kiállítási forgatókönyveket. Futtassa át a versenyző lövési gyakorlatokat, hogy fejlessze a lövöldözős és mozgási képességeit, és fejezze be az edzését az Arma 3 Bootcamp feliratkozásával, amely SP és MP oktatóanyagokat tartalmaz, és egy dedikált virtuális valóság gyakorlati környezetet.
Multiplayer
Harc online a hatalmas katonai homokozóban, azaz Arma 3. Vegyen fel egy csapatot és csapata az ellenség ellen a hivatalos Védd és ragadd meg a multiplayer szcenáriókat. Vagy ugorj be az Arma 3 közösség által kifejlesztett sok népszerű, nem hivatalos játékmód egyikébe. Tapasztalja meg a multiplayer egy új formáját az Arma 3 Zeus programban, ahol a Game Masters valós időben befolyásolhatja más játékosok csatatérét.
Tartalom létrehozása
Kezdje el saját élményeinek létrehozását az Arma 3 intuitív forgatókönyv-szerkesztőjével és erőteljes módosító eszközeivel. Élvezze a játékosok által létrehozott tartalommal töltött platformot, az egyedi fegyverektől és járművektől kezdve az intenzív egyjátékos forgatókönyvekig és teljesen új multiplayer játékmódokig. Ossza meg és fedezze fel a tartalmat az Arma 3 Steam Workshopban, amely lehetővé teszi a lejátszó által létrehozott tartalom egyetlen kattintással telepítését.
Felújított motor
Navigáljon a csatatéren folyékony új animációkkal; érezze a harc pusztító erejét a továbbfejlesztett hangmotorral, új rongybaba-szimulációval és a PhysX ™ által támogatott járművekkel. A játékot megváltoztató innovációk által elősegített, rendkívül módosítható Real Virtuality ™ 4 motor új Arma generációt hajt meg még lenyűgözőbb grafikával, széles szimulációs játékmenetet és hatalmas homokozó terepeket.

Adatok
Műfaj
Akció, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2013.09.12
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Bohemia Interactive
Cikkszám
DIGI00603
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
A:Windows 7 SP1 (64 bites)
processzor:Intel kétmagos 2,4 GHz vagy AMD kétmagos Athlon 2,5 GHz
Memória:4 GB RAM
Grafika:NVIDIA GeForce 9800GT / AMD Radeon HD 5670 / Intel HD Graphics 4000, 512 MB VRAM
DirectX®:10
Merevlemez:32 GB szabad hely
Hang:A DirectX kompatibilis fedélzeti egység

AJÁNLOTT:
A:Windows 7/8/10 (64 bites)
processzor:Intel Core i5-4460 vagy AMD FX 4300 vagy annál jobb
Memória:6 GB RAM
Grafika:NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7800 sorozat 2 GB-os VRAM-mal
DirectX®:11
Merevlemez:35 GB szabad hely, SSD / hibrid HDD / SSHD tárhely
Hang:DirectX®-kompatibilis hangkártya
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.