Aragami

Aragami
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 840 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Te Aragami vagy , egy bosszúálló szellem, akinek hatalma van az árnyékok irányítására . Yamiko hívott meg , egy lány, akit Kyuryu várvárában börtönöztek . Csatlakozzon egy vérrel és titkokkal teli sötét utazáshoz az aragami igazságának felfedezéséhez. Szivárogjon be a megszállott Kyuryu városba a természetfeletti képességeivel és küzdj meg a Fény árnyékával . Fedezzen fel egy történetet az iker lelkekről, amelyeket a sors köt össze, és amely meghaladja az időt és az emlékezetet.
Főbb jellemzők:
FOGYASZZA AZ
árnyékot Készítse el saját árnyékát, hogy láthatatlanná váljon. Teleportáljon árnyékról árnyékra, miközben vadászni kezd a célokon. Használjon széles árnyékhatalmakat az ellenségei kreatív továbbítására.

VÁLASSZON A JÁTÉKSZÁMOT
Több útvonal az egyes forgatókönyvek legyőzéséhez és minden helyzet megközelítéséhez. Játssz könyörtelen halálkiáltóként vagy észlelhetetlen szellemként. A történet, a választásod.

LEGYEN ARAGAMI
küzdelem Kaího , a hadsereg a fény, és a mentési Yamiko - a titokzatos lány, idézték te, és a legfontosabb, hogy a létezését.

Adatok
Megjelenés
2016.10.03
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
LifeLine
Cikkszám
DIGI00564
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 / 8.1 / 10
Processzor: Intel Core i5
Memória: 8 GB RAM
Grafika: 2 GB videó memória, NVIDIA GeForce GTX 660, AMD Radeon HD7870
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 6 GB szabad hely
Hangkártya: Integrált audio interfész
Egyéb megjegyzések: Kötelező: Billentyűzet és egér, másodlagos kattintással engedélyezve vagy a játékvezérlővel (például PS3 vezérlő, Xbox 360 vezérlő Windowshoz vagy Logitech játéklapokhoz)
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.