Anthem

Anthem

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9 970 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Bioware minden idők legnagyobb RPG-sorozatainak megalkotója, többek között Baldur kapuja, a Régi Köztársaság lovagjai, a Sárkánykor, a Mass Effect és még sok más. De most hamarosan kibontják a legnagyobb játékukat. Olyan, amely több felfedezésre váró földet, zord terepet és szörnyeket ad a harcnak, és még több testreszabást tesz lehetővé, amellyel tökéletes karakterét alkotja. Ez a kihívás, ez a történet, ez ... a Himnusz.

A mi világunktól sokkal különbözõ világban voltak olyan istenek, akik tiszta és határtalan áramforrás útján kezdtek világot teremteni. De a világ készülődése közben az istenek hirtelen eltűntek. Emiatt a világ szörnyű lényeket és lényeket kezdett elrontani ennek az energiaforrásnak az ereje által. A világon élő lények között voltak emberek, akik mindent megtettek a túlélés érdekében. De annak érdekében, hogy képesek legyenek harcolni a világ minden fenyegetése ellen, Javelins nevű exosuitokat készítettek.

A világ most harctér, és az emberiség alig tartja magát. Az igazi élet egyetlen reménye a szabadúszóknak nevezett pilóták csoportjában rejlik, akik célja, hogy esélyt adjanak az emberiségnek, hogy valóban életben maradhassanak ebben a világban.

A Himnusz nemcsak egy hatalmas világot kínál felfedezésre, hanem felfedezheti barátaival is! Három emberrel állhat össze és küldetésekre mehet az emberiség segítése érdekében. Ráadásul végtelenül testre szabhatja a Javelinjét annak érdekében, hogy tökéletes legyen a terhelése.

Az emberiségnek szüksége van rád, ugorj be a ruhádba és kezdj dolgozni.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2019.02.22
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00521
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ