Újdonságok

Újdonságok

Ebben a kategóriában az újdonságokat fogod találni. Mi a CodeGurunál arra törekszünk, hogy mindig a legújabb szoftvereket érd el nálunk. Ha te nem szeretnéd folyamatosan bogarászni az oldalt a legfrissebb kiadások után, akkor elég ide jönnöd, és máris látni fogod mindegyiket. 

Itt célzottan a legújabb programokat találod, melyekhez megvásárolhatod tőlünk a termékkulcsokat. Legyen szó játékokról, operációs rendszerekről, Windows szerverről, irodai programokról vagy antivírus szoftverekről, itt mindenből a legújabbat fogod megtalálni. Nézz szét, rendelj, és 10 perc múlva már használhatod is.

Nincs ilyen termék.

Ha te mindig a legújabb és legjobb szoftvereket keresed, akkor a legjobb helyen jársz. Itt ugyanis azokat találod meg, melyek most kerültek be a kínálatunkba. Azaz olyanokat, melyek ezidáig nem voltak elérhetőek, így a legtöbb esetben ez azt jelenti, hogy ezek a legújabbak a piacon. Nagyrészt olyan programokat és játékokat fogsz itt találni, melyek most jelentek meg. Ha ilyeneket keresel, akkor elég mindig ezt a kategóriát böngészned, és máris tudni fogod, hogy mik az újdonságok.

Milyen újdonságokat találok itt?

A webáruházunkban számos típusú szoftverhez vásárolhatsz digitális termékkulcsot. Itt minden fajtából megtalálod az újakat. Ha neked a friss játékok a gyengéid, mert már kijátszottad az eddig vásároltakat, akkor érdemes ide sűrűn visszalátogatnod. Ha a legújabb vírusirtók megjelenésére vársz, akkor is nézegesd ezt a kategóriát. Emellett ha a legfrissebb Windows operációs rendszer vagy szerver kell, akkor is itt fogod először megtalálni. Ugyanígy a megjelenő legfrissebb irodai szoftvereket is. Így ha szeretnéd növelni a munkád hatékonyságát, a legjobb helyen jársz.

Platformtól függetlenül itt fogod megtalálni újdonságainkat. Legyen szó Mac-ről, PC-ről, PS-ről vagy Xbox-ról, ha frisset és ropogósat keresel, akkor itt megtalálod!

Hogy találom meg az újak között a legújabbat?

Ha biztosra akarsz menni, és nem akarsz lemaradni semelyik újdonságról, akkor érdemes naponta, vagy akár sűrűbben is megnézned a kínálatunkat. Főleg akkor igaz ez, ha valami olyan megjelenést vársz, ami nagyon meg tudja dobbantani a szíved, például egy játék, vagy annak folytatása. 

Érdemes lehet használni a sorrend funkciót, főleg ha ritkábban jársz felénk. Ez a termékek felett a jobb oldalon található. Ennek az a lényege, hogy az ebben a kategóriában található termékeket sorba tudod rendezni különböző feltételek alapján. Ilyen lehet a népszerűség, a név, az ár, vagy a felvitel időpontja. Ez utóbbi főként akkor válhat hasznodra, ha ki akarod deríteni, hogy a legutóbbi látogatásod óta mi változott. Ha ugyanis sorba rakod eszerint a programokat, akkor rögtön látni fogod, hogy a legrégebbiek közül meddig ismerősek a felsoroltak. Így végignézve a listát könnyen eljutsz addig, amit már láttál egyszer. Így láthatod is, hogy melyek a számodra új szoftverek a kínálatunkban.

Mit csináljak, ha valami nem találok itt?

Ez két dolgot jelenthet. Vagy azt, hogy nincs a kínálatunkban (ez ritkább), vagy azt, hogy olyan régóta elérhető nálunk, hogy már nem számít újdonságnak.

Ez utóbbi esetben érdemes megnézni a kategóriákban: játékszoftverek, szoftverek. A típusának megfelelő kategóriában vagy alkategóriában megtalálod amit keresel. Emellett használhatod az oldal tetején található keresés funkciót, melynek segítségével bármilyen program nevére rá tudsz keresni. Az egyik vagy a másik módszer segítségével biztos, hogy eljutsz ahhoz, amit keresel.