articy:draft 2 SE - Flex License

articy:draft 2 SE - Flex License

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 791 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Teljes funkcionalitás és könnyű az erszényen!
Ez az új licenc a legfrissebb cikk összes tulajdonságát biztosítja: vázlat változat, beleértve a a kereskedelmi felhasználási jog . Ez a rugalmas , mert csak akkor fizet egy alacsony havi díjat, és megszünteti az előfizetést minden hónapban. Ha évente fizet, akkor még alacsonyabb kamatot kap.
Az artikulációról: vázlat
artikuláris: a vázlat a játék és a történet tartalmának - például nemlineáris történetvonalak, elágazó párbeszédek, szintbeli elrendezések vagy karakter- és elem-adatbázisok - létrehozásának és szervezésének vizuális környezete. Az összes tartalom különféle formátumokba exportálható - ideértve a JSON-t, az XML-t és a Microsoft Office-t is. A 3. és újabb verziókkal. akkor is integrálni a tartalmat könnyen a Unity és valószerűtlen az átfogó articy: tervezet Unity importőr, illetve Unreal importőr

jellemzők
Tervezze meg a nemlineáris történeteket
Írj elágazó beszélgetéseket
Irányítsd a játék logikáját a változókkal és feltételekkel
Szimulálja a történet tartalmát, hogy korán megtalálja a problémákat
Kezelje nagy mennyiségű játékobjektumot (karakterek, elemek, ...)
Vázlatoljon helyeket és kommunikálja az ötleteket
Dokumentálja a játékot részletesen
Exportálás a Wordbe
Exportálás és importálás az Excelbe a lokalizációhoz
Exportálás JSON vagy XML formátumba a tartalom integrálása érdekében
Integrálja tartalmát egyszerűen az Unity-ban
Kereskedelmi felhasználás
és több…

Történet, küldetés és küldetés dizájn
: a vázlat megkönnyíti az interaktív, elágazó tartalom létrehozását. Ez tökéletes a narratív szerkezet kialakításához. A történet vagy a küldetés folyamatábrájának minden csomópontja tartalmazhat belső folyamatábrát. Előfordulhat például egy felső szintű fejezetszerű szerkezettel, és tovább és tovább bonthatja, amíg a párbeszéd egyetlen vonaláig nem kerül. Ez a beágyazott megközelítés biztosítja a tiszta és szervezett folyamatábrákat.

Végül használja a szimulációs módot az áramlási logika teszteléséhez, mielőtt exportálná. A változók, a feltételek és az utasítások segítségével irányíthatja a játék folyamatát. Például, ha azt akarja, hogy a párbeszéd csak akkor jelenjen meg, ha bizonyos feltételek teljesülnek.

Unity integráció
Növelje meg iterációs folyamatát. Átfogó Unity bővítményünk segítségével néhány kattintással készen áll a tartalom használatra.

Unreal Importer
A nyílt forráskódú Unreal Importer segít az Articy: draft tervezetének az Unreal Engine alkalmazásba történő importálásában.

A Game Object Database
artikulált: a vázlat tartalmaz egy erőteljes játékobjektum-adatbázist, rugalmas sablonrendszerrel. Építsen mindent, a karakterektől, tételektől, varázslatokig a fegyverekig és készségekig. Készítse el objektumait sablonokként, és használja azokat bárhol, ahol szüksége van rájuk.

Bővítmények használata és létrehozása
Automatizálja a feladatokat és testreszabhatja a munkafolyamatokat az egyedi bővítmények használatával. A Macro Devkit lehetővé teszi a saját bővítmények gyors és egyszerű fejlesztését.

Helymeghatározás
A beépített helyszerkesztővel, egy vektor-alapú 2D rajzoló eszközzel könnyedén megtervezheti a játékvilágot és az egyes szinteket. Ez a szerkesztő egy iterációbarát vázlatkészítő eszköz a térképekhez és a forgatókönyvekhez. Tervezési célokra a történeti eseményeket, az ívási pontokat és az indító zónákat elhelyezheti a térképen. Néhány játék műfajnál a helymeghatározó a tényleges játék kimenetet is előállíthatja. Például a 2D réteg-alapú háttér a point'n'click kalandokhoz vagy rejtett tárgyi játékokhoz.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Tervezés és illusztrálás, Oktatás, Eszközök
Megjelenés
2015. 10. 05.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
articy Software
Cikkszám
DIGI00653
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ