Microsoft SQL Server 2017 Standard

-8%
Microsoft SQL Server 2017 Standard
Felhasználók/gépek száma:
1 PC
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
Aktiválási régió:
Világszerte
59 990 Ft
Akció: 55 037 Ft
Kezdete: 2022.08.12   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Termékleírás:

A Microsoft SQL Server 2017 felhasználói alapú hozzáférést biztosít a nemzetközileg népszerű adatbázis-kezelő rendszerhez, az SQL Serverhez. Az engedély jogosultja futtathatja a szoftvert a vállalat különböző eszközein. Ily módon a fontos üzleti folyamatok optimálisan kezelhetők. A modern adatbázis-motor különféle funkciói lehetővé teszik a vállalati adatok hatékony értékelését és tárolását. Az SQL Server 2017 egyéb szolgáltatásai között van egy
automatikus adatbázis-optimalizálás, amely segít a felhasználóknak jobban megérteni és megoldani a lekérdezés teljesítményével kapcsolatos problémákat. Az adatbázis-szoftver rendkívül alacsony sebezhetőséget jelent, mivel a tárolt és továbbított adatokat oly módon védi, hogy az olyan bevett intézmények, mint az Országos Szabványügyi és Technológiai Intézet biztonsági kockázati adatbázisa, évek óta jutalmazzák ezt.

Több választási lehetőség, mint valaha
Az SQL Server 2017-es verziója lehetővé teszi néhány Linux disztribúció használatát a Windows mellett. Ebben az összefüggésben fontos a cserélhető Java Database Connectivity illesztőprogram. Ezenkívül a vállalat informatikai szakemberei most már az általuk kiválasztott programozási nyelv használatával fejleszthetnek alkalmazásokat Windows, Linux és Docker konténerekben történő futtatásra. A Microsoft SQL Server 2017 felhasználói CAL vásárlása lehetővé teszi a vállalati alkalmazottak számára, hogy átalakító betekintést nyerjenek. A Python és az R integrálása másodpercenként akár millió előrejelzést is lehetővé tehet. A diagramadatbázisok az SQL Server 2017 jelenlegi verziójában is újdonságok. A felhasználók szükség szerint használhatják a mobil végpontok közötti BI-t. A nyers adatok átalakíthatók hasznos jelentésekké, amelyek különféle eszközökön jelennek meg.

Komplex elemzések és adatbázis-szolgáltatások a Microsoft SQL Server 2017 felhasználói CAL-ban
Az SQL Server 2017 felhasználói licenccel az alkalmazott olyan messzemenő szolgáltatásokat használhat, mint például a PolyBase a T-SQL lekérdezésekhez a Hadoopban. A fejlett adatbázis-elemzés a munkafolyamatokat is javítja. Ezenkívül egy vállalat programozói részesülnek az SQL Server 2016 óta lehetséges időbeli táblákból, a JSON támogatásából, valamint a diagramadatokból. A Microsoft SQL Server 2017 elemzési szolgáltatásait (SSAS) szintén tovább fejlesztették. Többek között egy táblázatos módot vezettek be az SSAS szabványosított telepítési opciójaként. Kívánt esetben üres elemeket lehet elrejteni a hierarchiákban, vagy új adatforrásokat lehet használni az Adatok beolvasása során. Ez támogatja az M-lekérdezések meglévő adatforrásait.

Microsoft SQL Server 2017 felhasználói CAL vásárlása
Az SQL Server 2017 standard kiadása hozzáférés-alapú licencekkel rendelkezhet. A közepes méretű vállalatoknál a szerver / CAL licencelés általában olcsóbb, mint a processzormagokon alapuló. A vásárláshoz meg kell határozni a vállalati alkalmazottak számát, akik hozzáférnek az adatbázis-szoftverhez. Végül minden felhasználóhoz hozzárendelnek felhasználói CAL-t. A CAL a Client Access License rövidítése. Általában az irodai és adminisztratív személyzet a vállalat különböző eszközeiről fér hozzá az SQL Standard Server 2017-hez. A megfelelője a Device CAL, az eszköz-hozzáférési licenc. Ez ideális például raktári számítógépekhez és szkennerekhez. Meg kell jegyezni, hogy a Microsoft SQL Server 2017 felhasználói CAL vásárlása nem elegendő. Operációs rendszer környezetenként (virtuális vagy fizikai) egy SQL Server példány is elérhető. A Lizengo-nál ezek a licencek egyszerű módon elérhetők.

Adatok
Megjelenés
2017
Kategória
SQL Server
Kiadó
Microsoft
Cikkszám
DIGISZ06001