Sonic Lost World

Sonic Lost World

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 332 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Sonic legyőzésének és a világ uralmának legutóbbi tervében Dr. Eggman kihasználta a Deadly Six néven ismert fenyegető lények erejét. Amikor azonban a Deadly Six új mesterrel szembeszáll, Sonic-nak össze kell fognia az Eggman-féle ősnemzetissel és fel kell fedeznie a misztikus Lost Hex-et annak érdekében, hogy fej-fej mellett vegyék őket. Használja a Sonic csodálatos új mozdulatait és hihetetlen színhatalmait a különféle terepeken történő gyorsasághoz, belül, kívül és fejjel lefelé versenyezve minden szinten.
ÚJ MOVES
Sonic mozog, mint még soha. Az akadályok feletti boltozat, a szabadonfutás, a falak mentén és az ég villámsebességgel merülnek a szigetek között. Plusz a Spin Dash visszatért!
SZÍNHATALMAK
Új és továbbfejlesztett színhatalmak. A Sonic mostantól repülhet a levegőben, széttépheti és ellenségekké robbanhat. Hatalmasabb, mint valaha!
ÚJ VILÁG
Gyorsítson különféle izgalmas szinteken. Fedezze fel a hatalmas tudat-hajlító tanfolyamokat, hatalmas földalatti alagutakat és óriási struktúrákat az égen, miközben belül, kívül és fejjel lefelé fut.
FŐnökcsaták
Mentse meg a világot egyenként. Vállalkozzon az aljas Deadly Six-ek mindegyikével dinamikus főnökcsatákban, amelyek tesztelik a Sonic összes mozdulatát és bekapcsolását.
NiGHTMARE ZONE DLC tartozék
Ingyenes NiGHTMARE Zone DLC-t tartalmaz - szörnyeket tartalmaz, amelyeket a 'NiGHTS into Dreams' sláger ihletett
PLUSZ - Most új és továbbfejlesztett PC-funkciókkal:
60 FPS játékmenet
HD felbontású támogatás
Teljes PC Gamepad + billentyűzet támogatás
Teljes Steam funkcionalitás

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2015.11.01
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI08436
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ