Sonic Generations

Sonic Generations

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 519 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Ha megnézed a videojáték-karakterek történetét, látni fogod, hogy azok idővel fejlődnek mind stílusukban, mind megjelenésükben. Ez kettős a Sonic the Hedgehog számára. Mert ahogy nézi eredeti művészetét, és hogy van most, van egy különbség világa. És nem csak, az eredeti Sonic inkább 2D-s gyorsasági volt, míg a modern Sonic főleg a 3D-s világokat járja be. Nos, valaha először választhatja ki, melyik Sonic szeretne lenni a Sonic the Hedgehog végső ünnepén! Ez a Sonic Generations.
Ez maga az idő mese, mivel valaki időlyukakat hoz létre, olyanokat, amelyek a múltba vezetnek. És amikor a modern Sonic és barátai belépnek ezekbe az időrésekbe, azon kapják magukat, hogy nagyon ismerős arcokat néznek, köztük egy fiatalabb Sonic the Hedgehogot! De amikor a barátaikat elfogják, ennek a két Sonicnak a feladata, hogy kiszabadítsa őket, megmentse a napot, és igazolja, mi a baj az időáramban.
A Sonic Generations a karakter ünneplése az elejétől a végéig, beleértve a meglátogatott világokat és területeket, a játék módját és azt, hogy választhatsz múltatvagy bemutatja a Sonicot, hogy játsszon. Ahogy haladsz előre, egyre több területet nyithatsz meg, amelyeken játszhatsz, és kiterjesztve a szórakozásra. Megismerheted a múltbeli világokat 3D-ben átalakítva, és új módon átélheted a klasszikus szinteket. Hozzáadva ezt a legendás gazemberekhez, akik visszatérnek a Sonics-szembe, akkor egy kalandra számíthat, és csak arra vár, hogy játsszon.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2011.11.03
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI08433
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ