Sniper: Ghost Warrior 3

Sniper: Ghost Warrior 3
Sniper: Ghost Warrior 3
Sniper: Ghost Warrior 3
Sniper: Ghost Warrior 3
Sniper: Ghost Warrior 3
Sniper: Ghost Warrior 3

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 045 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

A Sniper Ghost Warrior 3 a testvériség, a hit és az árulás történetét meséli el az eddigi legteljesebb mesterlövész élményben. Vegyen részt egy Jonathan North nevű amerikai mesterlövész szerepében, akit Grúzia északi részén, az orosz határ közelében, az ellenséges területre ejtenek. Fedezze fel a nagy, nyitott világtérképeket, dinamikus időjárással, valamint egy nappali és éjszakai ciklusokkal, amelyek valóban befolyásolják a játékot és a döntéseket. Testreszabhatja a fegyverfelszereléseket, a kiegészítőket, a járműveket és a drónokat, és a játék három oszlopát használhatja tetszés szerint: Sniper, Ghost és Warrior.

Menj az ellenség vonalai mögé a végső modern katonai lövöldözős játékkal. Játssz egy amerikai mesterlövészként, akit elejtettek Grúziában, az orosz határ közelében. Válassza ki saját útját küldetései teljesítéséhez egy könyörtelen nyitott világban.

Légy mesterlövész:Vegyen részt céljai között nagy távolságból. A hatótávolság, a szél sebessége és iránya, a légzésszabályozás és a testtartás, valamint a fegyver és a golyó megválasztása.

Légy szellem: üldözd az ellenségeidet, és némán szüntesd meg őket sokféle eltávolítással. A fejlett lopakodó játék magában foglalja a drón-helyreállítást és a függőleges navigációt.

Legyen harcos: Használjon sokféle fejlett fegyvert, és módosítsa azokat küldetésének és saját személyes stílusának megfelelően. Válasszon a gépkarabélyok, sörétes puskák, gépfegyverek és még robbanóanyagok közül is.

Légy mind a három:Ön egy amerikai mesterlövész, aki az ellenséges vonalak mögé került Grúziában, az orosz határ közelében. Kíméletlen hadurak vették át a terület egy részét, és rád esik, hogy megakadályozzák az egész ország káoszba borulását.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2017.04.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
City Interactive
Cikkszám
DIGI08382
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7/8.1/10 64-bit

Processzor: i3 3240 3.4 GHz or AMD FX-6350 3.9 GHz

Memória: 8 GB RAM

Grafika: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB or AMD Radeon HD 7850 2GB

Tárhely: 50 GB szabad hely