Sniper: Ghost Warrior 2

Sniper: Ghost Warrior 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 114 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Sniper: A Ghost Warrior 2 az egyetlen multiplatformos, első személyű, modern lövöldözős játék, amelyet kizárólag a mesterlövész-élmény köré terveztek. Új és izgalmas magasságokba emeli elődje bika-szem pontosságát, változatosabb mesterlövészi kihívásokat kínálva; egy újjáépített mesterséges intelligencia-rendszer és az izgalmas „egy lövés, egy ölés” pontosság, amely az eredetit hatalmas slágerré tette, világszerte 3 millió példányban kelt el. A CryENGINE3 fejlett képességeinek kihasználásával a Sniper: Ghost Warrior 2 feltűnő grafikus környezetet is kínál.
Főbb jellemzők
Motion Sense Trigger System: először egy innovatív megoldás, amelyben a lejátszó érintése a vezérlővel befolyásolja a képernyőn megjelenő felvételt. A valós lövöldözéshez hasonlóan a játékon belüli lövöldözéshez is meg kell nyomni a párna ravaszát, hogy amikor a lövést lőik, a puska pontosabb. Rángassa meg a ravaszt, és a kör eldobásra kerül, így hiányzik a cél, és riasztja a jelenlétére egy nagyon motivált ellenséget.
Reális ballisztika: a mesterlövész franchise fémjelzi a lövési dinamikájának realizmusát. A szélsebesség, a távolság, a gravitáció és a golyóstobás kritikus szerepet játszanak a lövés teljesítésében.
Finomított lövészmechanika: a pulzus stabilizálásához szükséges megfelelő légzéstechnika ugyanolyan fontos, mint a kör célidejének kiszámítása, és a legjobb mesterlövészek irányítják mind a szívüket, mind a fejüket. A cél megszerzésétől kezdve a lassú, állandó kioldásig egy mesterlövésznek mindent össze kell húznia az ideális „egy lövés; egy ölés.
Továbbfejlesztett ellenséges AI: a mesterséges intelligencia (AI) rendszert teljesen újraszerszámozták és a semmiből tervezték. A fejlesztések nagy része a CryEngine 3-ra való átállástól kezdve lehetővé vált. Számítson mindenre, a szélső mozgásoktól kezdve a frontális támadásokig, miközben az ellenség megpróbálja bevonni Önt olyan közelbe, ahol a puskája kevésbé hatékony.
Új célgazdag környezet: A Sniper Ghost Warrior 2 új városi környezetet, például Szarajevót és áruló hegyi terepet ad hozzá olyan buja és halálos dzsungelekhez, mint valaha.
Különböző nehézségi szintek: A játékmenet diverzifikálása és a legszélesebb játékoscsoport számára való hozzáférhetővé tétele érdekében a CI Games három nehézségi szintet vezet be, amelyek teljesen megváltoztatják a játék jellegét. Te döntöd el, hogyan kell játszani - vagy pihenj, és legyél a legfőbb ragadozó, vagy teszteld a készségedet és tapasztald meg a játékot Expert Mode-ban.
Bullet-Cam: mindenki kedvenc funkciója visszatér a szakértői felvételek jutalmazásához és a csatatér bemutatásához egy teljesen új nézőpontból. Nézze meg, mit tehet a kinetikus energia - egy golyó valódi megállító ereje - átadása 1000 méteres vagy annál nagyobb távolságra az ellenséggel!
Bullet Penetration: az elrejtés nem feltétlenül jelent fedezetet. A Sniper: Ghost Warrior 2-ben a golyók úgy viselkednek, mint a való életben, és képesek ellenségeket elküldeni, különféle borítók mögé bújva. Megpróbálhatja felsorakoztatni az ellenségeit, és egyetlen körben hagyhatja, hogy kivegye az egész osztagot. Várjon, amíg ezt nem látja a Bullet Cam-on!
A mesterlövészpuskák kibővített listája: Próbálja ki a világ legfejlettebb mesterlövészpuskáit, mindegyiket aprólékosan újrateremtve, hogy pontosan szimulálják a mai harctéreken található modern fegyverzetet.
New Gear: az éjszaka tulajdonosa a hő- és az éjjellátó optika bevezetése, valamint egy pár erős távcső, amely kritikus fontosságú az ellenség felkutatásához, mielőtt észrevennének.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2013.03.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
City Interactive
Cikkszám
DIGI08377
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ