Skyrim Tripple Pack (DLC)

Skyrim Tripple Pack (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 901 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Az Elder Scrolls V: Skyrim Triple Pack DLC a következőket tartalmazza:

- Az Elder Scrolls V: Skyrim - Hajnalőr
- Az Elder Scrolls V: Skyrim - Hearthfire
- Az Idős tekercs V: Skyrim - Sárkányszülött


Az Elder Scrolls V: Skyrim - Hajnalőr

A Dawnguard a The Elder Scrolls V: Skyrim - az Év 2011-es játékának első hivatalos kiegészítője. A vámpír Lord Harkon visszatért a hatalomra. Az Elder Scrolls használatával az elképzelhetetlent kívánja elérni - véget vetni magának a napnak. Csatlakozol a Hajnalőr ősi rendjéhez és megállítod? Vagy maga lesz vámpírúr? A teljesen új frakció küldetéssorával és helyszíneivel a végső választás az Öné lesz.

Az Elder Scrolls V: Skyrim - Hearthfire

A The Elder Scrolls V: Skyrim hivatalos kiegészítésével földet vásárolhat és saját otthonát építheti fel az alapoktól kezdve - az egyszerű egyszobás házikótól a pompázó vegyületig, fegyverraktárral, alkímia laboratóriummal, istállóval, kerttel , és több. Használjon vadonatúj szerszámokat, mint a rajzasztal és az asztalos munkapad, hogy a kőből, kőből, agyagból és fűrészelt rönkökből szerkezeteket és berendezéseket alakítson ki. Még örökbefogadó házat is alakítson otthonná, örökbe fogadva gyermekeit.

Az Idős tekercs V: Skyrim - Sárkányszülött

A The Elder Scrolls V: Skyrim hivatalos kiegészítőjével utazás Morrowind partjainál, Solstheim szigetére. Találkozzon új városokkal, börtönökkel és küldetésekkel, amikor végigjárja ennek az új földnek a hamu hulladékát és jeges völgyeit. Legyen erősebb olyan kiáltásokkal, amelyek meghajlítják ellenségei akaratát, és még a sárkányokat is megszelídítik. Sorsod és Solstheim sorsa egyensúlyban van, amikor szembenézel a leghalálosabb ellenfeleddel - az első Sárkányszülettel.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2016.10.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Bethesda
Cikkszám
DIGI08292
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ