Sins of a Solar Empire: Rebellion

Sins of a Solar Empire: Rebellion

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 023 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A díjnyertes RTS következő része.
Noha sokan abban reménykedtek, hogy a diplomácia végül véget vet a háborúnak, az eltérő vélemények a tennivalókról, valamint az ellenőrző frakciók kimerült ereje az érintett csoportok széthúzásához vezetett.

A Kereskedő Sürgősségi Koalíció hűséges tagjai elszigeteltségi politikát folytatnak, a fokozottabb védekezésre összpontosítva a háború további részében. Akik lázadnak a koalíció ellen, azok tisztán harcias álláspontot képviselnek, és arra a véleményre jutnak, hogy a béke megteremtésének egyetlen módja az, ha végül összetörik mindazokat, akik ellenzik őket - különösen a xenókat.

A háború történelmük során először szakadást hoz létre az adventi egységben. A hűségesek igyekeznek folytatni a kereskedők elleni bosszúpolitikájukat, és másokat asszimilálni az egység befolyására. Az adventi emberek közül azonban mások azt gyanítják, hogy a belülről elkövetett korrupciós befolyás elterelte az egységet rendeltetésétől.

A Vaszári Birodalomban létrejött szakadék kevésbé hangsúlyos, de ugyanolyan súlyos népük számára. Mivel a Vasari gyakorlatilag eszeveszetten lép az új térbe, a hűséges frakció felhagy az együttműködéssel és úgy dönt, hogy a szükséges erőforrásokat minden szükséges eszközzel felhasználja. Elfogadva a közös munka szükségességét, a lázadó frakció úgy érzi, hogy a túlélésre a legjobb esélyük az, ha együtt dolgoznak a többi fajjal, és magukhoz viszik őket, hogy elmeneküljenek a közeledő ellenség elől.

Vigye a végső szintig a galaktikus felsőbbségért folytatott harcot a Sins of a Solar Empire: Rebellion - egy önálló RT4X játék, amely egyesíti a valós idejű stratégia taktikáját a 4X műfaj mélységével (eXplore, eXpand, eXploit, eXterminate).
Főbb jellemzők:
Új frakciók : Döntse el, hogy lojalistaként vagy lázadóként játszik-e - mindegyik új technológiákat, hajókat és játékstílusokat nyit meg minden versenyen.
Új Titan osztályú hadihajók : Hatalmas titánok lépnek be a háború küzdelmébe, hogy megdöntsék az erő mérlegét. Minden egyes frakció saját titánját terjesztheti, a harctéren egyedülálló erősségekre és képességekre támaszkodva.
Új és frissített fővárosi hajók : Új tőkehajó csatlakozik a flottához minden versenyen, hogy még több taktikai lehetőséget kínáljon. Ezenkívül az összes létező tőkehajót képességeiknek megfelelően négy szintre emelték, lehetővé téve a játékosok számára, hogy hajóikat meghatározott erősségek mentén összpontosítsák.
Új Corvette osztályú hajók : Kicsiek és manőverezhetőek, mindegyik frakció új könnyű támadóhajót fejlesztett ki az ellenséges erők zaklatására.
Frissített látványtervek: A friss grafika, a részecske-effektusok, a világítás és az árnyékok, a versenyspecifikus felhasználói felület és más fejlesztések a Bűnök univerzumát jobban mutatják, mint valaha.
Új győzelmi feltételek : Válasszon több utat a győzelemhez, beleértve: katonai, diplomáciai, kutatási, utolsó zászlóshajó-állást, utolsó tőkehelyzetet és foglalkozást.
Új hang : Több mint 60 perc eredeti zene, számtalan új hangeffektus és több tucat új hanghordozás segíti a csata drámáját az elmélyülés új szintjein.
Oktatóanyagok : Az új és frissített oktatóanyagok megkönnyítik mind a tapasztalt, mind az új játékosok számára, hogy gyorsan elkezdjék építeni saját nap birodalmukat.
Ráadásul számos optimalizálás, amely minden eddiginél jobb teljesítményt nyújt!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2012.06.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Stardock Entertainment
Cikkszám
DIGI08252
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ