Sinking Island

Sinking Island

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
380 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Syberia 1 készítőjétől , a Syberia 2 -től tapasztalhatja meg Benoit Sokal ötödik játékát.

A Sagorah-szigeti szikla tövében élete munkája mellett holtan találják a 82 éves amerikai milliárdost, Walter Jonest; egy hatalmas art deco torony, amelyről álmodott, elit menedékké válik a nemzetközi sugárhajtók számára. Az egyetlen nyom, amelyet a helyszínen találtak, a szikla szélén elhagyott kerekes széke és az arcán található több karcolás. Úgy tűnik, hogy e karcolások egyikét egy nő csinálta. Tíz ember volt jelen a szigeten halála idején, köztük hatalmas vagyonának és örökségének örökösei. Baleset vagy gyilkosság volt a halála?

A játékosok Jack Norm, a magándektektívvé vált szövetségi ügynök szerepét töltik be, aki szünetet tart az Indiai-óceán atolljaiban, amikor egy régi barátja segítségét kéri az ügyben. Jacknek mindössze három napja van 10 játékmenet elvégzésére, értékes nyomok összegyűjtésére és bizonyítékok tárolására a PPA-ban (Personal Police Assistant). Meg fogja hallgatni mind a 10 szokatlan gyanúsítottat, éles dedukciós képességeinek felhasználásával annak megállapítására, hogy kinek lehet a legtöbb haszna Walter Jones halálából.
FŐBB PONTOK:
Vonzó és innovatív játék.
Kétféle játékstílus közül választhat a küldetés végrehajtása érdekében: Idő mód vagy Kaland mód
Benoît Sokal francia klasszikus újabb klasszikus kalandjátéka
Kihallgassa mind a 10 szokatlan gyanúsítottat, éles dedukciós készségeivel meghatározva, hogy kinek lehet a legtöbb haszna Walter Jones halálából.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Microids
Cikkszám
DIGI08246
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ