SimCity

SimCity

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 365 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL 

A meghatározó városi szimuláció visszatért! Hozza létre a vágyott várost, és hajtsa végre azokat a döntéseket, amelyek formálják városát, és hatalmába hozzák a benne lévő simeket. Minden döntésnek, legyen az kisebb vagy nagyobb, valódi következményei vannak. Fektessen be a nehéziparba, és gazdasága szárnyalni fog - de a szimek terjedésével a Sims egészségének kárára. Vezessen be zöld technológiát és javítsa simjeinek életét, miközben magasabb adókat és munkanélküliséget kockáztat. Összeállíthat barátaival a globális kihívások megoldása érdekében: indítson űrsiklót, csökkentse a szén-dioxid-kibocsátást vagy csodálatos csodákat építsen. Versenyezzen a globális és regionális ranglistákon, hogy leggazdagabb, legmocskosabb, legboldogabb vagy a legjobb hely legyen a látogatásra! 


FŐBB JELLEMZŐK 
• Konstruálható világok - Kreatív és testreszabható világ, amely egyedülálló játékélményeket kínál, mindezt szórakoztató tapintható felülettel.
• Sims-ügy - A városában élő simek közvetlenül veled beszélnek, és rajtad áll, hogy válaszolj-e az igényeikre. Hallgatsz, és a város pirítósa leszel? Vagy visszaél a hatalmával hírnév és vagyon miatt? 
• Szakosodjon arra, amire szeretsz - formáld meg a várost kaszinó üdülőhelyként, gyártási központként, oktatási enklávéként és egyebeként, majd nézd meg, ahogy egyedi megjelenés és érzés terjed az egész városodban. 
• Többjátékos - építsen először régiót barátaival! Együttműködjön vagy versenyezzen a regionális és globális kihívásokban, és hozzon olyan döntéseket, amelyek kihatnak a nagyobb SimCity Worldre. 
• GlassBox motor - A SimCity bemutatja a GlassBoxot, a forradalmi szimulációs technológiát, amely hatalmat ad az egyéni simek életének befolyásolására, a városi szintű szimulációk kezelésére és több városi szimuláció egyensúlyára.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégiai, Szimuláció
Megjelenés
2013.08.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI08224
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ