Sigma Theory: Global Cold War

Sigma Theory: Global Cold War

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
593 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


SZTORI
Az Out There díjnyertes sci-fi játékának alkotóitól ...

A közeljövőben paradigmaváltó tudományos felfedezés rajzolódik ki a világon, amely radikális új technológiákat ígér. A világ nagyhatalmai rájönnek, hogy hatalmuk lehet a globális pénzügyi rendszer megsemmisítésére, egész országok kiirtására vagy akár a halhatatlansághoz való hozzáférésre.

Ezt a felfedezést - „Sigma-elméletnek” hívják - azonban csak néhány tudós képes felhasználni. Ön országa Sigma részlegének élén áll. Célja annak biztosítása, hogy nemzete élje ki a Sigma-elmélet előnyeit bárki más előtt.

Ennek eléréséhez hatalmas erőforrások állnak a rendelkezésére: a világ legelitettebb titkos ügynökeinek kádere, fejlett taktikai drónok és természetesen a diplomáciában és a menekülésben szerzett saját készségei.

Hideg háború van odakinn, amelyben az emberiségnek szembe kell néznie a jövőjével.


A VÉGLEGES ESPIONÁLIS SZIMULÁCIÓ
Körön alapuló kémkedés: Használja speciális ügynökeit, hogy uralják a világot. Csábítás, zsarolás, manipuláció, ipari kémkedés… Minden alacsony ütés megengedett és ösztönözhető is.
Dinamikus elbeszélés: Fejlessze és kezelje kapcsolatait több mint 100 NPC-vel: lobbikkal, fegyveres csoportokkal, politikusokkal ... Szövetség, megtévesztés vagy merénylet, Ön választja.
Helyszíni műveletek: Irányítsa a célpontok elrablását a világ legnagyobb városaiban zajló megfogó tevékenységek során. Diszkréció vagy közvetlen konfrontáció, az ügynök élete a kezedben van.


Toborzás
Először toborozzon egy 50 különleges, kinyitható karakterből álló négy különleges ügynököt, hogy támogassa küldetéseit. Mindegyikhez tartozik a saját története, motivációi és vonásai, amelyek meghatározzák viselkedésüket a küldetések során.
Hozzáférés a nyomozóhoz, katonához, hackerhez, csábítóhoz és más archetípusokhoz a Sigma részleg teljesítéséhez és a stratégia végrehajtásához.


Kémkedés
Ha csapata készen áll, küldjön nekik küldetést a világ minden tájára, hogy gyűjtsenek tudósokat, fedezzenek fel kompromittáló dokumentumokat a helyi politikusokról és még sok minden mást.
Használja ki ügynökeinek képességeit, hogy elcsábítsa, manipulálja és megvesztegesse a célpontokat az Ön oldalán, vagy semlegesítse őket.


Kémelhárítás
Más nemzetek is felhasználják ügynökeiket, hogy behatoljanak az Ön országába és megragadják tudósait. Kövesse nyomon, ragadja meg és hallgassa ki őket, hogy információkat szerezzen az ellenségeiről, majd váltsa váltságdíjra, ha már nem hasznosak.


Szűrés
Rendelje meg ügynökeit, hogy a világ legnagyobb fővárosain keresztül, a körökön alapuló exfiltrációs szakaszok megragadásakor kiszűrjék az ügyéhez felvett tudósokat. Bölcsen válassza ki a drónok helyzetét, hogy támogassa ezeket a kényes küldetéseket.


Diplomácia
A Sigma elméletben a diplomácia a kulcs céljainak eléréséhez. Találkozzon külföldi kollégáival és hajtsa végre célkitűzéseit hízelgés, fenyegetés vagy zsarolás segítségével. Visszaszerezheti elfogott ügynökeit, elősegítheti kutatásait és még sok minden mást. Fejlessze kapcsolatait erőteljes lobbikkal, fegyveres és befolyásos csoportokkal, hogy megszerezze kedvességüket. De légy óvatos, előfordulhat, hogy feléd fordulnak.


Tech Tree
A Sigma elmélet az oka ennek a hideg háborúnak. Rally tudósok a világ minden tájáról az Ön ügyéhez, hogy új technológiákat fedezzenek fel, hogy előnyt szerezzenek és megváltoztassák a világot. Elme-ellenőrzés, a világgazdaság destabilizálása, robotkatonák, halhatatlanság ... Megtartja magának ezeket a felfedezéseket, vagy megosztja velük a világot?
Játékok, amelyek inspiráltak minket:
XCom, Phantom Doctrine, Plague Inc, Pandemic (társasjáték), Rocket Ranger, Tropico, Armello, Civilization, kíváncsi expedíció és még sok minden más

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Fractale
Cikkszám
DIGI08209
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ