Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm

Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 607 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Civilization VI második kiegészítőjében, a Gathering Storm játékban a világ még élőbb, mint korábban.

Törj utat népednek a győzelembe új, fejlett technológiák és mérnöki projektek kifejlesztésével, valamint a világkongresszusban zajló globális tárgyalások során.

A játékbeli döntéseid befolyásolják a világ ökoszisztémáját, és az egész bolygó jövőjére is hatással lehetnek. Természeti katasztrófák, például áradások, viharok és vulkánok dúlhatják fel a városaidat, pusztíthatják el fejlesztéseidet és körzeteidet, de előfordulhat, hogy a nyomukban új lehetőségek támadnak.

Az új rendszerek mellett a Civilization VI: Gathering Storm nyolc új civilizációt és kilenc új vezetőt mutat be. Hét új világcsoda építhető, valamint számos új egység, körzet, épület és fejlesztés érhető el.
KÖRNYEZETI HATÁSOK
Vulkánok, viharok (hó- és homokviharok, tornádók, hurrikánok), klímaváltozás, áradások és aszályok.
FORRÁSOK ÉS FOGYASZTHATÓ NYERSANYAGOK
A stratégiai nyersanyagok további szerephez jutnak a Gathering Storm kiegészítőben. Ezeket a nyersanyagokat erőművekben használhatod fel, hogy áramot termelj a városaidnak. A legfejlettebb épületeidet először szénhidrogén-alapú nyersanyagok elégetésével (szén, olaj) láthatod el árammal, de az idő előrehaladtával megújuló energiaforrások is megjelennek. A nyersanyaghasználattal kapcsolatos döntéseid közvetlenül hatással lesznek a világ hőmérsékletére, és a jégsapkák olvadásához, illetve a tengerszint emelkedéséhez vezethetnek.
MÉRNÖKI PROJEKTEK
Alakítsd a világot magad körül, és birkózz meg a hátrányos földrajzi feltételekkel: építs ki csatornákat, gátakat, alagutakat vagy vasútvonalakat. A városok alapításánál gondolj az áradásveszélyre, de tartsd észben az olyan, később megjelenő technológiákat, mint a gátak vagy duzzasztók, amelyekkel megvédheted a településeidet.
VILÁGKONGRESSZUS
Hallasd a hangodat a világ vezetői közt. Szerezz diplomáciai előnyöket szövetségek kötésével, városállamok befolyásolásával, világversenyeken való részvétellel és egyebekkel. Használd a diplomáciai előnyödet, hogy ígéretet csikarj ki más vezetőkből, szavazz meg határozatokat, hívj össze különleges gyűléseket vészhelyzet esetén, és növeld a szavazatod súlyát, hogy elérd az új, diplomáciai győzelmet.
XXI. SZÁZADI TECHNOLÓGIA ÉS TÁRSADALOM
Új korszakot adtunk a technológiai és társadalmi ágrajzokhoz. Küzdj meg az új környezeti hatásokkal spekulatív ötletek, például a népesség mesterséges szigetekre való átköltöztetése vagy levegőtisztító technológiák segítségével.
ÚJ VEZETŐK ÉS CIVILIZÁCIÓK
Kilenc új vezető nyolc új civilizációból. Mindegyik egyedi bónuszokat és játékstílust kínál, valamint összesen kilenc egyedi egység, négy egyedi épület, három egyedi fejlesztés, két egyedi körzet és egy egyedi kormányzó állhat rendelkezésedre.
ÚJ FORGATÓKÖNYVEK
The Black Death (A fekete halál):
A fekete halál a XIV. század közepén pusztított Európában és Nyugat-Ázsiában, és több áldozatot szedett, mint bármelyik másik esemény a világtörténelemben. A járvány milliókat pusztított el, gazdaságokat tett tönkre, politikai dinasztiákat döntött meg és átalakította a nyugati világot. A feladatod átvezetni nemzetedet ezen a katasztrófán: tartsd életben az embereket, őrizd meg gazdaságod erejét a borzalmak és elkeseredés közepette.

War Machine (Hadi gépezet):
Az első világháború kezdetén a német birodalmi sereg merész tervvel állt elő: megtámadni a semleges Belgiumot, aztán lerohanni Franciaországot, mielőtt még mobilizálhatnának. Ha sikerrel járnak, a német seregek egy hónapon belül elfoglalhatják Párizst és véget vethetnek az ellenállásnak. A terv meghiúsítására a francia vezérkar kidolgozta a 17-es tervet, amely teljeskörű haderőbevetéssel állította volna meg a német offenzívát. A háború kirobbanása után mindkét hadsereg akcióba lépett, és megkezdték a világtörténelemben egyik leghihetetlenebb és legdöbbenetesebb katonai hadjáratát. Ebben a többszemélyes kampányban a játékosok a két fél valamelyikét választva nézhetnek szembe a konfliktussal. Németországként a cél Párizs elfoglalása. Franciaországként a cél megakadályozni Páris elestét. Ketyeg az óra, az ellenség pedig mozgásban van! Előre!
MÉG TÖBB ÚJ JÁTÉKTARTALOM
Hét új világcsoda, hét természeti csoda, 18 új egység, 15 új fejlesztés, 9 új épület, 5 új körzet, 2 új városkészlet, 9 új technológia és 10 új társadalmi tartalom.
TOVÁBBFEJLESZTETT JÁTÉKMENETRENDSZEREK
A kémkedési rendszer új lehetőségekkel bővült, a kulturális és tudományos győzelem frissült, új történelmi pillanatok kerültek hozzáadásra, és további fejlesztések történtek a létező rendszereken.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2019.02.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI08164
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ