Sid Meier's Civilization V: The Complete Edition

Sid Meier's Civilization V: The Complete Edition

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 670 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

14 elemet tartalmaz:
 Civilization V, Civilization V: Gods and Kings, Civilization V: Brave New World, Civilization Pack: Babylon (Nebukadneccar III), Civilization and Scenario Pack: Polinézia, Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings, Civilization and Scenario Csomag: Korea, Dupla civilizáció és forgatókönyvcsomag: Spanyolország és Inka, Az ókori világ csodái forgatókönyvcsomag, 4 civilizációs bölcső térképcsomag (mediterrán, ázsiai, amerikai, mezopotámiai), felfedező térképcsomag, kódolt kontinensek térképcsomag, kódolt nemzetek térképe Pack and Conquest of the New World Deluxe Scenario.

A zászlóshajó körökre osztott stratégiai játék visszatér

Légy a világ uralkodója azáltal, hogy civilizációt hoz létre és vezet az ember hajnalától az űrkorszakig: hadat vív, diplomáciát folytat, új technológiákat fedez fel, fej-fej mellett halad a történelem legnagyobb vezetőivel és felépíti a legerősebb birodalmat a világ valaha is ismerte.

Jellemzők

MEGHÍVÓ BEMUTATÓ:  Ugorjon be, és játsszon saját tempójában egy intuitív kezelőfelülettel, amely megkönnyíti az új játékosok játékát. A polgári veteránok értékelni fogják a sorozat mélységét, részletességét és irányítását.

HIHETŐ VILÁG: Az  ultra valósághű grafika buja tájakat mutat be, amelyeket felfedezhet, harcolhat és sajátja lehet. Az art deco hatások bővelkednek a valaha kidolgozott Civ menükben és ikonokban.

KÖZÖSSÉG ÉS TÖBBJÁTÉKOS:  Versenyezzen a Civ játékosokkal a világ minden tájáról vagy helyben a LAN-mérkőzéseken, módosítsa* a játékot példátlan módon, és telepítse a modokat közvetlenül a játékon belüli közösségi központból anélkül, hogy kilépne a játékból. A Civilization V a közösséget helyezi előtérbe.

SZÉLES RENDSZERKOMPATIBILITÁS: A  Civilization V számos különböző rendszeren működik, a csúcskategóriás DX11 asztali számítógépektől a sok laptopig. Élvezze a korlátlan telepítést több számítógépen Steam -fiókjával, és vigye magával Civ V élményét bárhová is megy.

  • ÚJ FUNKCIÓK:  Az új hexa-alapú játékrács izgalmas új harci és építési stratégiákat nyit meg. A Városállamok új erőforrássá válnak a diplomáciai csatatéren. A továbbfejlesztett diplomáciai rendszer lehetővé teszi a tárgyalásokat a teljesen interaktív vezetőkkel. Az egyéni zenei partitúrák és zenekari felvételek a Civ V számára a sorozattól elvárt fényességet és minőséget biztosítják.

    SZOCIÁLISAN FELELŐS: A  2K Games összesen 250 000 dollárt adományoz négy oktatási alapú jótékonysági szervezetnek, és a felhasználók döntései határozzák meg a pénz eloszlását: egyszerűen válassza ki a választást az előre kiválasztott jótékonysági szervezetek közül a telepítési folyamat során.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Stratégia
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI08154
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ