Sid Meier's Civilization: Beyond Earth (EU)

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 617 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Sid Meier Civilization: Beyond Earth egy új tudományos-fantasztikus témájú bejegyzés a díjnyertes Civilization sorozatba. A jövőben bekövetkező globális események elbizonytalanították a világot, ami a modern társadalom összeomlásához, új világrendhez és az emberiség bizonytalan jövőjéhez vezetett. Amint az emberi faj a felépülésért küzd, az újjáépült nemzetek erőforrásaikat a mély űrutazásra összpontosítják, hogy új kezdetet mutassanak az emberiség számára.

A Földön túli otthon keresésére küldött expedíció részeként megírja az emberiség következő fejezetét, amikor népét egy új határra vezeti és új civilizációt hoz létre az űrben. Fedezzen fel és gyarmatosítson egy idegen bolygót, kutasson új technológiákat, gyűjtsön össze hatalmas seregeket, építsen hihetetlen csodákat és formálja új világod arcát. Amikor útnak indul, kritikus döntéseket kell hoznia. A szponzorválasztástól és a gyarmat felépítésétől kezdve a civilizáció számára választott végső útig minden döntés új lehetőségeket nyit meg.
Jellemzők
Seed the Adventure: Hozd létre kulturális identitásodat azáltal, hogy kiválasztod a nyolc különböző expedíciós szponzor egyikét, mindegyiknek megvan a maga vezetője és egyedülálló játékélményei. Szerelje össze űrhajóit, rakományait és telepeseit egy sor olyan választási lehetőség segítségével, amelyek közvetlenül megalapozzák a kiindulási feltételeket, amikor megérkeznek az új bolygóra.
Gyarmatosítson egy idegen világot: Fedezze fel a veszélyes terepekkel, misztikus erőforrásokkal és ellenséges életformákkal teli új bolygó veszélyeit és előnyeit. Építsen előőrsöket, tárjon fel ősi idegen ereklyéket, szelídítse meg az új életformákat, fejlesszen virágzó városokat és létesítsen kereskedelmi útvonalakat, hogy népének jólétet teremtsen.
Technológiai web: A bizonytalan jövőbe való haladás tükrözése érdekében a technológia fejlődése egy sor olyan nemlineáris választás révén történik, amelyek befolyásolják az emberiség fejlődését. A technológiai web három tág téma köré szerveződik, mindegyiknek külön a győzelem feltétele.
Orbitális réteg: Fejlett katonai, gazdasági és tudományos műholdak építése és telepítése, amelyek stratégiai támadó, védekező és támogató képességeket biztosítanak a pályáról.
Egységek testreszabása: Különböző frissítéseket nyithat meg a technikai weben keresztül, és testre szabhatja egységeit a játékstílusának megfelelően.
Többjátékos: Legfeljebb 8 játékos versenyezhet egy új idegen világ dominanciájáért.
Mod támogatás: A robusztus mod támogatás lehetővé teszi a játékélmény testreszabását és bővítését.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2000.06.13
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI08169
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ