Shoppe Keep 2

Shoppe Keep 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 097 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Üdvözöljük a Shoppe Keep 2, a Customerania világában - egy szeszélyes nyitott világban, amelyet gördülő vidék vesz körül, tele furcsa kis házakkal, hat lábas pókokkal, falánk farkasokkal, dühös csőcselékkel és természetesen új Shoppe-jával. A Shoppe Keep 2 egyjátékos és többjátékos továbbfejlesztett kereskedői szimulátor, amelyet a klasszikus RPG-k és MMO-k által ismert és szeretett NPC-k inspiráltak. Míg a kalandorok és a szélhámosok veszélyes állatokat gyilkolnak, és riasztó mennyiségű lopott tányért, sajtot és kenyeret árulnak, Ön, megbízható kereskedőnk tárolja polcait.

Jellemzők:

Futtassa saját kalandor Shoppe-ját, bájitalokat, fegyvereket és páncélokat árulva. Növelje fantáziavállalkozását egyetlen szobából kétszintes mega Shoppe-ba
Fedezze fel a nyílt falut, erdőt és távoli vidékeket ritka erőforrások beszerzéséhez
Készüljön fel íjakkal, kardokkal és botokkal, és harci halálos lényekkel, barbár betolakodókkal és tolvajokkal
Játszd az egész játékot egyedül vagy 2-4 játékos online kooperatív játékban
Alkalmazkodó gazdaság, amely változik az online közösséggel. Például, ha túl sok egészségügyi főzetet ad el, akkor a piac telítetté válik
Használjon segítő botokat a Shoppe automatizálásához
Kézműves különféle összetevőkkel új termékek beszerzéséhez
Vegyen be erdei lakosokat, és vegyen fel egy kis zsákmányt
Adjon el epikus sárkánypáncélt, vagy szerelje fel - a játék minden elemének saját statisztikája van, és a játékos felszerelheti, felbecsülhetetlen a harcban
Játssz az utad

A Shoppe Keep 2 alkalmazásban Ön dönthet arról, hogy miként kíván üzletelni. Vásárolja meg készleteit a város több beszállítójától, vagy vállaljon jövedelmező és veszélyes küldetéseket a magas színvonalú készlet biztosításához, amely magasabb árakat és nyereséget fog elérni. Zárja be Shoppe-ját, fedezze fel a várost, az erdőt és talán egy-két barlangot - és harcoljon veszélyes ellenségekkel, hogy édes zsákmányt szerezzen a polcain!

Shoppe vezetése

Nem könnyű a Shoppe vezetése olyan országban, ahol nincsenek törvények és előírások. Folyamatosan fenyeget a „ragadós, ujjas” védnökök, és ennek tetejébe egy barbár tábor áll a város szélén, és folyamatosan támadással fenyegeti a városlakókat. De kivitelezheti a részét, ha felszerelheti magát kardokkal, íjakkal és botokkal, hogy elhárítsa az esetleges összecsapásokat.

A Shoppe Keeping hagyományosabb oldalán megrendelheti, megjelenítheti, árképezheti és értékesítheti a készleteket, például fegyvereket és páncélokat. Az intelligens mesterséges intelligencia-rendszer azt jelenti, hogy az ügyfelek reagálni fognak az Ön áraira, a tételek osztályára és egyebekre. Ha túl sok pénzt próbál meg kivonni az ügyfelektől, lopáshoz fordulhatnak!

Fel tudsz emelkedni nulláról jól kitalált hőssé? Megértette, mit kell tennie egy jövedelmező vállalkozáshoz a Customerania káosz közepette?

Játsszon online vagy Single Player módban

Az első a franchise-on, a Shoppe Keep 2 lehetőséget ad arra, hogy barátaival játszhasson, négy játékos online kooperatív játékában! Kezeljen egy komplex üzletet több szereplővel együtt, és ossza meg szeretetét a kiskereskedelem iránt. Felfedezés közben megtalálja azokat a kozmetikai cikkeket is, amelyeket megtalált, és irigykedhet barátaival. Oszd meg a felelősséget és a gazdagságot!

Ha inkább egyedül szeretne játszani, az is rendben van! A Shoppe Keep 2 végtelen szórakozást kínál egyjátékos módban, amely lehetővé teszi a Shoppe működtetését anélkül, hogy bosszantó barátok vitatkoznának, elrontanák Shoppe berendezését és csökkentenék a profitot.

A változás városa

Amíg Shoppe-ja növekszik és fejlődik, a körülötted lévő város is növekszik. Lehet, hogy vannak olyan magas szintű harcosok, akik jó üzletet keresnek az erős kardok mellett, de a környezet is megváltozik, hogy tükrözze a gazdagság új szintjét, amelyet a város egy sikeres Shoppe-on keresztül biztosított.

A változó gazdaság, amelyet a játékosok érintenek

Éppen nagy mennyiségű egészségügyi bájitalt nyújtott be? Nagy eséllyel túltelítetted a piacot, és ezeknek az elemeknek az értéke mostanra mindig alacsony! A Shoppe Keep 2 rendelkezik egy opcionális szerelővel, amely nyomon követi a játékon belüli készleteket, amelyeket a játékosok a világ minden tájáról értékesítenek, és elküldi az információkat a szerverünkre. Ezeket az információkat a játékon belüli termékek iránti kereslet, az ügyfelek által elfogadhatónak tartott felárak és egyebek kiigazítására használják fel! Célunk, hogy ezeket az információkat szezonális események és egyedi jutalmak készítéséhez is felhasználjuk a játékosok számára.

Viseld az egészet vagy csupaszítsd az egészet!

Nem csak több száz tételt készít el, hanem saját maga is felhasználhatja mindegyikét, változó statisztikákkal. Felszerelheti magát kardokkal, íjakkal, buzogányokkal és varázsló botokkal, miközben különféle páncélkészleteket vesz fel. A vadonatúj, nyitott világgal sokkal több kaland indul, és több harcra van szükség. A

Shoppe Keep 2 tartalmaz egy kibővített karakterkészítőt is, amely lehetővé teszi a Shoppe Keeper testreszabását. Ne féljen kifejezni magát - az egyedi Shoppe Keeper szerkesztő lehetővé teszi, hogy kiválassza a bőrszínt, a nemet, a frizurát, a szem színét, és talán még a szakállát is hozzáadja.

És ha valami állandóbbat keres, mint a frizura megváltoztatása, mit szólna egy tetováláshoz? Széles választék közül választhat - az utcai hitet növelő koponyáktól a kakamig: ki tudna ellenállni ennek?

Ne felejtse el most hozzáadni a játékot a Steam kívánságlistájához, hogy naprakész legyen a hírekkel! Mindenkivel találkozunk 2018. április 26-án, amikor a kiskereskedelmi káosz ismét elkezdődik!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, RPG, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2018.04.26
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Excalibur Publishing Limited
Cikkszám
DIGI08111
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ