Shadowrun: Hong Kong (Extended Edition)

Shadowrun: Hong Kong (Extended Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Angol
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 054 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Shadowrun: Hong Kong - Az Extended Edition a Shadowrun: Hong Kong , a Harebrained Schemes kritikusok által elismert Shadowrun cRPG sorozat harmadik önálló játékának végleges változata . Ez a kibővített változat felveszi Hong Kong vadonatúj, 6+ órás árnyékátBónusz kampány a játékhoz, mint ingyenes frissítés - a Harebrained Schemes vadul sikeres Shadowrun: Hong Kong Kickstarter rajongói által elért finanszírozási cél elérése. Az Extended Edition hangkommentárokat is ad a játékhoz, valamint a fejlesztés hosszú listáját tartalmazza a játék kezdeti bevezetése óta - beleértve az új vizuális effektusokat, a frissített párbeszédet és az új szerkesztő funkciókat (a felhasználó által létrehozott tartalomhoz). Tapasztalja meg az eddigi legimpozánsabb Shadowrun RPG-t, amelyet 2015 egyik legjobb RPG-jének és stratégiai játékának hirdetnek!

HONG KONG. Stabil és virágzó kikötő a káosz, a hadviselés és a politikai zűrzavar tengerében. A hongkongi szabad vállalati zóna az ellentmondások földje - a hatodik világ egyik legsikeresebb üzleti központja, és a világ egyik legveszélyesebb terjeszkedési helyének ad otthont. A ragyogó fények, a csillogó tornyok és a nyugtalan szellemek földje, ahol az élet olcsó és minden eladó.
Újdonság Shadowrunban: Hong Kong , nagylelkű Kickstarter támogatóinknak köszönhetően:
6+ órás bónusz kampány - Hong Kong árnyai .
100+ perc fejlesztői kommentár audio!
Megújult Matrix művészet és játék!
Illusztrált átmeneti animációk, amelyek a történet kulcsfontosságú pillanataiban játszanak.
Továbbfejlesztett hangzás és dinamikus harci zene, amely árad és árad.
Újjáépített Inventory UI és a küldetések egyszerűbb kezelése.
Teljesen új Cyberware készségfa és új Cyberfegyverek, amelyek a karaktered karjába telepíthetők.
Az a képesség, hogy belépjünk a körökre osztott harci módba, amint az ellenség látható.
Erőteljes új Foci objektumok a varázslók számára.
Shadowrun: Hong Kong - Kiterjesztett kiadás funkciók
Shadows of Hong Kong bónusz kampány: A fő kampány eseményeit követő hetekben beállított Shadows of Hong Kong bónusz kampány lehetőséget nyújt Önnek és csapatának arra, hogy megfordítsa az elit vállalati rendőrség asztalait. vadászott rád. A vállalati mohóság és a városi viszályok révén veszélyes ellenségekkel küzdhetsz meg, halálos összeesküvést fedezhet fel és megerősítheti Prime Runner hírnevét ... természetesen feltételezve, hogy életben marad.

Klasszikus, történetek által vezérelt cRPG: Shadowrun: Hongkong a számítógépes RPG-k aranykorába hallgat, újszerű, elágazó elbeszéléssel, tele éles prózával és mély karakterfejlődéssel. Merüljön el egy okos, több mint 15 órás kampányban, amely sokféle, túlságosan emberi karaktert tartalmaz.

Egyedülálló Cyberpunk beállítás: Tapasztalja meg a Shadowrun egyedülálló „Tech Meet Magic” disztópikus jövőjét, a rajongók által kedvelt játékot, amely most ünnepli 25. évfordulóját. Shadowrun: Hong Kong tökéletes belépési pont azok számára, akiknek nincs korábbi Shadowrun tapasztalatuk, miközben rengeteg klasszikus Shadowrun karaktert és technikát kínál a veterán játékosok számára, hogy belemerüljenek a fogaikba.

Parancsoljon a csapatának: Csakúgy, mint a Dragonfall, a Shadowrun: Hong Konghibás, veszélyes futókból álló legénység áll rendelkezésre, olyan történetekkel, amelyek csak a tech-meet-varázslatú Shadowrun környezetben lehetségesek. Csapatod tagjai egymással ellentétes szerepet játszanak a küldetések során, és mindegyiküknek külön készségei, képességei, erősségei és gyengeségei vannak. Minden csapattagnak saját életében is kihívásokkal kell szembenéznie, amelyek mellett dönthet úgy, hogy félreteszi, vagy fontos szerepet játszik.

Megragadó, körökre osztott taktikai harc: Ha az árnyékot futtatja, minden fordulat számít. Bölcsen válassza meg a cselekedeteit - lépjen jobb fedezésre, töltse fel közelharcba, vagy tűzgömböt tegyen az ellenségek tömegébe. Több mint 200 fegyver és varázslat áll az Ön rendelkezésére, minden fordulatot értelmes választások töltik meg.

Képesség-alapú karakterfejlődés:Válasszon kiinduló karakter archetípust, és építsen onnan! Az Utcai Szamuráj és a Fizikai Adeptusok fejlett harci készségeket használnak a harctéren való uralkodáshoz, a sámánok és mágusok hatalmas szövetségeseket idéznek meg és halálos varázslatokat varázsolnak, míg a Riggers és Deckers kritikus technológiai támogatást nyújtanak, és tudatukat közvetlenül drónokba és számítógépes rendszerekbe vetítik. Shadowrun: Hongkong osztály nélküli készségrendszere lehetővé teszi, hogy a karakteredet bármelyik irányba növeld.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2015.08.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Harebrained
Cikkszám
DIGI08044
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ