Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
8 259 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Mindig is szerette volna tudni, mi tette Lara Croftot a merész és képességű nővé, aki ma van? Tudja meg a Shadow of the Tomb Raider-ben, hogy pontosan mi történt és mit élt át Lara, hogy Tomb Raiderré váljon.

Belép egy halálos dzsungelbe, ahol minden lépés az utolsó lehet. Navigáljon a buja fák között, majd bonyolult rejtvényekkel teli baljós sírokba lépjen. Túlélje mindezt és kibírja, mivel csak Ön reméli a világ megmentését egy közelgő maja apokalipszistől. Ez a borzalmas utazás lesz az, ami Lara Croftot a Tomb Raiderdé változtatja, amelyet ma ismerünk és szeretünk, vagyis természetesen, ha sikerül túlélned.

A Föld leghalálosabb helyei jelentik most a játékteredet, és a játékosoknak küldetésük teljesítéséhez túl kell élniük egy veszélyes dzsungel környezetében, fel kell fedezniük a víz alatti környezetet, és át kell menniük mély alagútrendszereken. Lara nem rendelkezik elegendő tűzerővel az ellenségei elleni küzdelemhez, ezért a Shadow of the Tomb Raiderben a saját előnyére kell fordítania a környezetet, hogy hatékonyan és megölése nélkül vegye ki ellenségeit. Fedezzen fel egy rejtett várost, amely sokáig rejtélyben maradt, és lépjen be a Tomb Raider játékban valaha készült legnagyobb hubtérbe a Shadow of the Tomb Raider-ben.

FŐBB JELLEMZŐK:

- Túlélni és boldogulni a Föld leghalálosabb helyén: A túlélés érdekében sajátítson el egy elnézhetetlen dzsungel környezetet. Fedezze fel a résekkel és mély alagútrendszerekkel teli víz alatti környezeteket.
- Legyél eggyé a dzsungellel: Lara túlerőben és túlerőben van, és előnyére kell használnia a dzsungelt. Sztrájkoljon hirtelen, és tűnjön el, mint egy jaguár, használja a sárat álcázásként, és félelmet keltsen az ellenségekben a káosz elvetésére.
- Fedezze fel a sötét és brutális sírokat: A sírok minden korábbinál rémisztőbbek, fejlett átjárási technikákat igényelnek, hogy elérjék őket, és miután bent vannak, halálos rejtvényekkel vannak tele.
- Fedezze fel az élő történelmet: Fedezzen fel egy rejtett várost, és fedezze fel a Tomb Raider játékban valaha talált legnagyobb hub helyet.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2018.09.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square-Enix
Cikkszám
DIGI08011
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ