Scania Truck Driving Simulator

Scania Truck Driving Simulator

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Angol
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 618 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Az Euro Truck Simulator 2 fejlesztői, az SCS Software rendkívül részletes Scania R-sorozatú teherautó- szimulációjával szálljon be az egyik legpatinásabb teherautó volánjába .

Bizonyítsa be a teherautó képességeit - Tegye próbára vezetési képességeit 10 egyedi teherautó-manőverezési kihívással, amelyek gyakorlati vizsgaként szolgálnak, miközben arra törekszik, hogy megszerezze vezetői engedélyét. Végezzen bonyolultan megtervezett tanfolyamokat és feladatokat reális környezetben, amely szilárdan a vezetőülésbe helyezi.

El tudja-e kerülni az akadályokat a pótkocsi tolatásakor?
Megvan-e az oldalirányú gondolkodásod ahhoz, hogy eligazodj egy összetett akadálypályán?
Pontosan tud parkolni?

Versenyezz - Miután elsajátította az alapokat és megszerezte a jogosítványt, versenyezzen a legjobbak ellen, amikor részt vesz egy tucat szakágban, amelyeket a Fiatal Európai Kamionsofőr verseny inspirált - a Scania Pilóta Verseny eseményeinek virtuális újrateremtése. Tanulja meg a trükköket, hogy centiméteres pontossággal navigáljon teherautóján!

Életed hajtása - Ha ez nem elég, akkor éld át életed lendületét egy tucatnyit meghaladó végső kihívások sorozatával, amelyek próbára teszik az embert és a gépet. A hegyi utaktól kezdve a rossz időjáráson át a blokkolt útvonalakig tökéletes összhangban kell dolgoznia Scania teherautójával, hogy biztonságosan elérje úti célját.

Freeform küldetések- Hajtson keresztül egy sor szabad formájú küldetésen, amelynek során egy hatalmas, bonyolultan részletes 3D-s város körül szállítja az árut. Válassza ki az Ön számára tetsző rakományokat, amikor teljes szabadsággal szállít kompot!

Tudjon meg többet a Scaniáról - Használja ki az alkalmat, és tudjon meg többet a világ vezető Scania teherautóiról, és egyedülálló lehetőséget kínál a virtuális látogatásra a Scania saját Demo Centerjében - ott, ahol a Scania megmutatja járműveit a VIP vendégeknek!

Online ranglisták - Töltse fel a magas pontszámokat, és töltse le a legjobb eredménytáblázatokat, hogy lássa, hogyan áll a szakértőkkel szemben. Tanulmányozza a mesterek által a letölthető újrajátszásokban alkalmazott technikákat, amelyek egyszerre tanítják és inspirálják a virtuális Scania vezetőket!

Virtuális teherautó galéria- Ha rövid szünetet szeretne tartani a kerékből, mi jobb, mint meglátogatni a virtuális galériát. Elengedhetetlen minden Scania teherautó rajongó számára: élvezze a tekintetét a Scania járművek fotóinak és videóinak hatalmas galériáján. Tekintse meg az előző évadok fiatal európai kamionsofőr versenyeinek legfontosabb eseményeit, hogy felidézze étvágyát, amikor arra törekszik, hogy megfeleljen a kamionozás igazi mestereinek teljesítményének.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció
Megjelenés
2012.06.07
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Rondomedia
Cikkszám
DIGI07926
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ