Saints Row IV: Game of the Century Edition (EU)

Saints Row IV: Game of the Century Edition (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 522 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Egyesült Államok elnökének meg kell mentenie a Földet az idegen földesúr Zinyak ellen nagyhatalmak és furcsa fegyverek segítségével a legvadabb nyitott világú játékban. Minden rendelkezésre álló DLC-t tartalmaz!

A játék epikus következtetése, amely megváltoztatta az összes szabályt! A szentek a crackhouse-ból a Fehér Házba mentek - de a Földet betörik és rajtad múlik, hogy szabadítsa meg a világot Zinyak Overlordtól és idegen birodalmától. Az új és a régi házasok, a nagyhatalmak és a furcsa fegyverek segítségével meg kell mentened a világot a legvadabb nyitott világ játékban! És ez a kiadás magában foglalja az összes elérhető DLC-t!
Főbb jellemzők
Az amerikai (láz) álom - Játsszon az Egyesült Államok elnökeként egy országban, térben és időben átívelő történetben. A Saints Row a Saints Row: a harmadik, amit a Saints Row: A harmadik a helyes dolog megtétele. Nem vagy készen.
Szuperhős - Ugrás az épületek felett. Öld meg az embereidet. Vezesse át a tartályokat. Ezek azok a leghétköznapibb erők, amelyekkel arra törekszenek, hogy megállítsanak egy idegen fenyegetést, amely pokolian hajlandó elpusztítani a Földet.
Alien To pus of Destruction - Készítsen lenyűgöző sorozatot idegen járművekről és fegyverekről ... TUDOMÁNYOKRA!
Custom Fegyverek, Custom Mayhem - Testreszabta a karaktered. Testreszabta a ruháit. Most már befejezheti a megjelenést az összes új fegyver-testreszabási rendszerünkkel. Változtassa meg a hagyományos fegyvereket egzotikus beszélgetési darabokra!
Dinamikus duó - Zökkenőmentes be- és kikapcsolási lehetőség, a Saints Row szabvány, továbbfejlesztett. Az egyetlen dolog, ami jobb, mint egy rosszindulatú, nagy teljesítményű elnök, a kettő.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2014.05.08
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Deep Silver
Cikkszám
DIGI07879
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ