RollerCoaster Tycoon Classic

RollerCoaster Tycoon Classic
RollerCoaster Tycoon Classic
RollerCoaster Tycoon Classic
RollerCoaster Tycoon Classic
RollerCoaster Tycoon Classic
RollerCoaster Tycoon Classic

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL


A RollerCoaster Tycoon® Classic ™ egy új RCT élmény, amelyet Chris Sawyer, a franchise alkotója újraszerkesztett 2017-ben, hogy ötvözze a sorozat történetének két legsikeresebb és legkedveltebb RCT játékának - a RollerCoaster Tycoon® és a RollerCoaster Tycoon® 2. - legjobb tulajdonságait. A Coaster Tycoon Classic a Toolkit, a Wacky Worlds és a Time Twister bővítőcsomagokkal is kiegészül! Hozzon létre és működtessen csodálatos parkokat, amelyek tele vannak az elképzelhető legháborítóbb túrákkal. Az RCT Classic magában foglalja Chris Sawyer eredeti, legkelendőbb RollerCoaster Tycoon® PC-játékainak hiteles játszhatóságát, a játék mélységét és az egyedi grafikai stílust. A tartalommal teli játékosok élvezhetik a hullámvasutak és túrák tervezését és építését, a parkok tereprendezését, valamint a személyzet és a pénzügyek kezelését, hogy vendégeik boldogok és a beáramló pénz elégedett legyen.

Főbb jellemzők:

Az eredeti RollerCoaster Sim: Élvezze az eredeti RollerCoaster Tycoon® és a RollerCoaster Tycoon® 2 játékok minden szórakozását egy új simmel, amely egyesíti mindkét klasszikus cím legjobb elemeit.

Alátétépítés: Készítsen hihetetlen hullámvasutakat - Gyorsan készítsen előre elkészített terveket, vagy használja az intuitív darabonkénti építési eszközöket saját egyedi túráinak megtervezéséhez és tematizálásához.

Parktervező: Örüljön vendégeinek, ha gyengéd vagy vad túrákat, étel- és italkiosztókat, vízi túrákat, sőt közlekedési túrákat építtet a park körül; Testreszabhatja parkját tájépítéssel, a táj finomhangolásával és a gyalogutak útvonalválasztásával.

Parkkezelés:Futtassa parkja marketingjét és pénzügyeit, hogy profitot szerezzen, miközben több vendéget vonz; Szervezze meg személyzetét, hogy a park jól működjön és a lehető legjobban nézzen ki.

Izgalmas környezetek: Építsd meg a végső vidámparkot számos kihívást jelentő környezetben, az Erdei Határok nyugalmától a Megaworld Park nyüzsgő kereskedelméig.

Park-forgatókönyvek: Haladjon át 95 klasszikus park-forgatókönyvön keresztül a RollerCoaster Tycoon® és a RollerCoaster Tycoon® 2-től.

Hiteles játékmenet: Klasszikus stílusú izometrikus grafika és eredeti vidámparki zene- és hanghatások.

Tartalom tartalommal: Több száz típusú hullámvasutat és túrát tartalmaz, valamint több tucat különféle üzletet, bódét és létesítményt.

Bővítőcsomagok:

Wacky Worlds Expansion Pack: Keresse meg útlevelét és csomagolja be a táskáit! A Wacky Worlds 17 új parkos forgatókönyvben viszi a játékosokat a világ minden tájáról a legjobb útra! Tartalmaz egzotikus túrákat, jövedelmező engedményeket és az ember által ismert legismertebb tereptárgyakat, köztük az Eiffel-tornyot, a Big Ben-et, a Szabadság-szobrot, a Kínai Nagy Falat és még sok mást! Minden helyszínen rengeteg siker, szórakozás és egyedi kihívás rejlik.

Time Twister bővítő csomag:Utazzon végig az időben 14 új, történelmi és fantázia idő-témákon alapuló park-forgatókönyvvel, és építsen egy olyan parkot, amely valóban egy robbanás a múltból (vagy ha úgy tetszik, jövőből). Játsszon egy őskori vidámparkban, amelyet hatalmas animációs T-Rex és alátétek díszítenek, például a Raptor Ride, vagy választhat a mitológiai idők, a sötét középkor, az 50-es évek őrült Rock & Roll, a jövő vagy a harsogó húszas évek közül.

Eszköztár:

Park forgatókönyv-szerkesztő: Tervezzen és építsen saját csodálatos parkokat - Tegye azokat olyan könnyűvé vagy kihívást jelentővé, amennyit csak akar, a választott táj és túrák segítségével! Számos Six Flags parkot tartalmaz a kezdéshez.

Ride Designer: Készítsen, teszteljen, finomhangoljon és témázzon saját fantasztikus hullámvasútterveivel a Ride Designerben, mielőtt játék közben elmentené őket!

Importálás és exportálás: Ossza meg barátaival mentett parkjait, parkolási forgatókönyveit és utazási terveit, és próbálja ki azok alkotásait is! (Magában foglalja a legtöbb mentett park és az eredeti RollerCoaster Tycoon 2 PC-játékkal létrehozott forgatókönyvek importálását).

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2017.09.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Atari
Cikkszám
DIGI07703
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 2000/95/98/Me/XP

Processzor: Pentium 90 MHz

Memória: 16 MB RAM

Grafika: DirectX 5.0

Tárhely: 180 MB szabad hely