RollerCoaster Tycoon World

RollerCoaster Tycoon World

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 361 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A RollerCoaster Tycoon World ™ a legendás RCT franchise legújabb része. Ez a következő generációs vidámparki szimulációs és építőjáték a rajongók által kedvelt funkciókat és hihetetlen új előrelépéseket tartalmaz, mint például a hullámvasút-izgalmakkal teli lenyűgöző 3D-s környezetek, izgalmas lapos túrák, lelkes vendégek, felhasználó által létrehozott tartalom, robusztus közösségi funkciók és még sok minden más - mindez egy masszívan szórakoztató játékban!
JELLEMZŐK
Erőteljes építési eszközök:

Innovatív 3D-s alátétszerkesztő: Könnyedén létrehozhatja az elképzelhető legmenőbb és legvadabb alátéteket a valaha volt legjobb pályaszerkesztőnkkel! Spline-alapú szerkesztőnk segítségével a számok először 3D-ben teljesen manipulálhatók, lehetővé téve bármilyen alakzat létrehozását, amelyről álmodozni lehet.
A játékon belüli tárgyak széles választéka : szórakoztassa park vendégeit rengeteg különböző poháralátéttel, síkhajtással, üzletekkel, díszletekkel és egyebekkel!
Szabad formájú tárgyak elhelyezése: Minden egyes játékon belüli objektumot irányíthat és elhelyezhet a térképen bárhol, bármilyen szögben.
Ívelt útvonalak: Válassza ki az egyedi típusú útvonalat a szélességek, stílusok és formák közül. Készítheti őket egyenesen, vagy a franchise-ban először hajlíthatja őket szinte bármilyen szögben!
Teljesen deformálható terep vízzel : Csodálatos túrákat tehet, és teljesen 3D-ben, teljesen deformálható terepen és vízen változtathatja meg parkja táját.

Kiterjedt testreszabási támogatás:

Piece-by-Piece Builder: Készítsen egyedi épületeket és díszleteket játék közben a kiterjedt Piece-by-Piece eszközökkel. Négy téma (kaland, sci-fi, nyugati és általános) és több mint 260 előre elkészített, csempézett darab korlátlan kreatív szabadságot ad a játékosoknak.
Felhasználó által létrehozott tartalomeszközök: Most először hozhat létre tetszőleges elemet bármely 3D-s szerkesztő programban, amely a Unity-vel működik, és importálhatja azt a játékba mindenki számára! Robusztus Steam Workshop integrációnk segítségével gyorsan és egyszerűen megoszthatja UGC alkotásait az egész RCTW közösséggel!
Több térkép és téma: Válasszon különböző környezetek - erdő, sivatagok, trópusi szigetek - és témaválasztások (nyugati, sci-fi és még sok más!) Közül, hogy mindegyik park egyedivé váljon.

Következő generációs szimuláció:

Vadonatúj haladás mód: Tapasztalja meg a misszión alapuló kampányrendszerünk izgalmas új módját. Ez a progressziós mód több tucat megnyerő és egyre trükkös küldetést tartalmaz 3 világtérképen, több céllal és játékstílus-opcióval. Amint teljesíti ezeket a küldetéseket, kutatási pontokat kap, amelyeket felhasználva több mint 100 új díszlet feloldására használható a homokozó módban.
Részletes parkkezelő eszközök: Sikeres vidámpark futtatása rengeteg parkkezelő eszközzel és nyomkövetővel. A park pénzügyeitől a vendégek gondolatáig minden kéznél van, beleértve az új funkciókat, például a hőtérképeket!
Sandbox Mode: Építsd meg álmaid parkját korlátlan erőforrásokkal a Sandbox módban. A Progression módban feloldott elemek elérhetővé válnak a Sandbox-ban, vagy egy gombnyomással elérheti az RCTW alátétek, flatrides, üzletek és egyebek teljes körét. Építsd, ahogy akarod!
Reszponzív környezetek és vendégek: Hozzon létre tematikus zónákat a parkjában! Különböző témájú tárgyak elhelyezése a túrák közelében növeli vonzerejüket bizonyos kukucskálások iránt, dinamikusan megváltoztatva a játékot.
Haladó fizikai számítások: Az RCTW alátétjei összetettebb fizikai szimulációt alkalmaznak, mint bármelyik korábbi játék a franchise-ban. Ez a szimuláció elképesztő terveket és élethű lovaglási élményt tesz lehetővé. Olyan alátétet építsen, amely tökéletesen a nyomán vagy a baleset határán áll; csak légy óvatos, különben a hullámvasút átugorhatja a síneket!
Lovagoljon minden alátétet : Ugorjon be a hullámvasút elülső ülésére, és lovagoljon azon, amit maga készített!
Innovatív szolgáltatások: Kezelje parkja orvosi, gondnoki, szórakozási és mechanikai igényeit az újratervezett, egyszerű, de mégis hatékony szolgáltatási rendszerrel.

Natív megosztás és közösségi jellemzők:

Közösségi média integráció: Oszd meg minden jó alkotásodat és tervedet barátaiddal, közvetlenül a játékból!
Barátok listái és statisztikai összehasonlításai: Nézd meg, mire készülnek a Steam és a közösségi barátaid a játékaidban a tiéden belül! Könnyű megnézni valaki legújabb hullámvasútját, vagy mikor szerkesztették utoljára a parkját.
Native Steam Workshop támogatás: A Native Steam Workshop támogatás közvetlenül a RollerCoaster Tycoon World-be épül! A kezelőfelületet egyszerűsítették és központosították, hogy bárki számára megkönnyítse az alkalmi felhasználóktól a kemény felhasználókig. Az egyedi díszleteket, a tervrajzokkal ellátott alátéteket, parkokat és még sok minden más könnyen és zökkenőmentesen osztható meg a játékon belül. Az UGC-t úgy tervezték, hogy mindenki számára elérhető és könnyen használható legyen.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2016.03.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Atari
Cikkszám
DIGI07701
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ