Rogue State

Rogue State

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 980 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Ön vezette azt a forradalmat, amely megszabadította a Basenji Népköztársaságot a korrupt monarchia bilincseitől. De most kipróbálják az új rendszert. Te vagy a Dicsőséges Vezér, akinek meg kell ragaszkodnia a hatalomhoz, fenntartva a finom egyensúlyt a fundamentalisták, a tőkések, a hazafiak és a liberálisok érdekei között. Azonban ne feledje, hogy testvére, Farouk megszilárdítja az erőt és a befolyást azzal a szándékkal, hogy megdöntsön! Hogyan fogja intézni a szomszédos országokkal folytatott ügyeit, miközben biztosítja, hogy ne vonzzon túl sok negatív figyelmet az amerikaiakra? Nagylelkű adományozó leszel az Egyesült Nemzetek Szervezetének? Vagy egy nemzetközi pária, amely titokban atomfegyvereket épít? A választás a Rogue State-ben van.
Jellemzők
A lehetőségek világa! Több mint harminc lehetséges állami vásárlás, hat titkos projekt, nyolc potenciális szomszéd és több száz véletlenszerűen generált esemény. Soha nincs két azonos játék, és az egyik játékban alkalmazott megközelítések nem feltétlenül lesznek sikeresek egy másikban.
Kezelje a komplex kapcsolatokat, amelyek árnyaltabbak, mint a háború és a béke. A valószínűtlen szövetségek megkötése csak megakadályozhatja Basenjit azokban a háborúkban, amelyeket vezetése nem képes túlélni. Más vezetőknek külön személyiségük van, amelyek tájékoztathatják a taktikát.
Válasszon kabinetvezetőket, hogy segítsenek országának kezelésében. Fenntartják szívességüket a vonatkozó célok megvalósításával.
Szövetségeket kovácsolni, turizmust fejleszteni, kereskedelmet ösztönözni. Betolakodni az országokba, meggyilkolni a vetélytársakat, nuke a bolygót.
Gyönyörű képregényképeket Jean "Moebius" Giraud francia képregényművész ihlette.
A beszélt párbeszéd több ezer sora, valamint a képesség, hogy férfi vagy női államfőként játsszon.
Legyen a diktátor, aminek lennie kell. Kezelje a kívánt szabadság vagy elnyomás szintjének problémáit.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2015.10.15
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Black Shell Media
Cikkszám
DIGI07685
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ