Resident Evil 5 (Gold Edition)

Resident Evil 5 (Gold Edition)
Resident Evil 5 (Gold Edition)
Resident Evil 5 (Gold Edition)
Resident Evil 5 (Gold Edition)
Resident Evil 5 (Gold Edition)
Resident Evil 5 (Gold Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 202 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

2 elemet tartalmaz:
 Resident Evil 5, Untold Stories DLC

Az Umbrella Corporation és halálos vírusok terméke megsemmisült és visszatartották. Ám egy új, veszélyesebb fenyegetés jelent meg. Évekkel azután, hogy túlélte a mosómedveváros eseményeit, Chris Redfield világszerte küzd a bio-biológiai fegyverek csapásával. Chris, a Bioterrorism Security Assessment Alliance (BSAA) tagja, Afrikába küldik, hogy megvizsgáljon egy biológiai ágenst, amely a lakosságot agresszív és zavaró lényekké változtatja. Egy másik helyi BSAA -ügynök, Sheva Alomar társaságában együtt kell dolgozniuk, hogy megoldják az igazságot a zavaró fordulat mögött.

A régóta várt Untold Stories Bundle csomag, amely két további epizódot tartalmaz: LOST IN NIGHTMARES és DESPERATE ESCAPE, végre PC-n is elérhető!

Jellemzők

A következő tartalom szerepel az Elmondhatatlan történetek csomagban:

  • Lost in Nightmares - Mi történt azon az éjszakán? Azon az éjszakán, amikor Chris azt hitte, elvesztette a párját ... Most megtudhatja, mi történt a küldetés során, amikor Chris és Jill meglátogatták a hírhedt Spencer -kastélyt. Nincs hová bújni, nincs hova menni, csak rejtély… a történet, amely nem szerepelt a Resident Evil 5 újjászületésében, a rémálom, amit nem lehet elfelejteni…
  • Kétségbeesett menekülés - Biztonságban, de kimerülten Jill összeesett. Josh Stone, a BSAA ügynöke felébresztve játssza el kétségbeesett menekülésüket a Tricell-létesítményből, és harcoljon le az ellenségek könyörtelen hullámaival a szívdöglesztő kasszasikerekben, miközben versenyeznek, hogy segítsenek Chrisnek és Shevának az utolsó összecsapásban Albert Weskerrel.
  • The Mercenaries Reunion - ez az új mód 8 új játszható karaktert és fegyvertöltést hoz a harcba, és további kihívásokat jelent a játékosoknak, mivel korlátozott időn belül annyi ellenséget akarnak lelőni, amennyit csak tudnak. Játssz az eredeti RESIDENT EVIL, Barry Burton egyik meg nem énekelt hőseként, irányítsd a RESIDENT EVIL 0 egyik sztárját, Rebecca Chamberst, lépj be az egyik gazember, Excella Gionne tervezői által készített magas sarkú cipőjébe, vagy vedd fel a Delta Team parancsnokának, Josh Stone -nak a szerepét. Láncolja össze az öléseket, hosszabbítsa meg idejét és gyűjtsön pontokat. A legszélsőségesebb fegyverválasztékkal rendelkező The Mercenaries Reunion órákon át új, stratégia által előidézett gyilkosságokat kínál.
  • Versus mód - Irányítsd Chris, Sheva és más RE5 kedvenceket akár 4 játékos online csatáiban! Versenyezzen a pontokért Majini legyőzésével a SLAYERS -ben, vagy vegyen le más játékosokat a SURVIVORS -ban. Küzdj egyedül vagy csapatban, összesen 4 izgalmas változatért!
  • Extra figurák - Oldja fel az extra figurák elemeit. Olyan figurákat adhat hozzá gyűjteményéhez, mint Barry és Rebecca.
  • További jelmezek - nézze meg Chris teljesen új taktikai páncélját Heavy Metal -nal, és adjon hozzá egy kis elf fantáziát a Sheva -hoz a Mesével. Ezeket a jelmezeket a zsoldosok találkozóján is fel lehet használni a fő történet mellett.
  • Nem támogatja az NVIDIA GeForce 3D Vision programot, amely az eredeti Games for Windows - Live verzióhoz került.
  • A régi mentéseket és a teljesítményadatokat importálhatja a Games for Windows - Live verzióból. A zökkenőmentes átvitel biztosítása érdekében állítsa be a Steam kliens és a játék nyelvét arra a nyelvre, amelyet eredetileg a GFWL verzióban használtak.
  • A Resident Evil 5 főjátéka támogatja az orosz , lengyel és cseh nyelveket, de a DLC nem támogatja.
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2009.09.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI07506
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows XP/Vista

Processzor: Intel Pentium D Processor / AMD Athlon64 X2

Memória: 512 MB / 1 GB (Vista)

Grafika: VRAM (256 MB) DirectX 9.0c / Shader 3.0 NVIDIA GeForce 6800 series ATI Radeon HD 2400 Pro

Tárhely: 8 GB szabad hely