Rescue HQ: The Tycoon

Rescue HQ: The Tycoon

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 313 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Építse fel a központját a semmiből, és tervezze meg saját remekművét. A Rescue HQ-ban közös állomást épít, szervez és kezel a három sürgősségi osztály tűzoltóságának, a rendőrségnek és a mentőknek. Korlátozott költségvetéssel nehéz döntések és kiterjedt vészhelyzetek elé néz, amelyekre azonnali figyelmet igényel. Mindezek alatt tovább fejleszti a központját, felvesz új személyzeti tagokat, és ellátja őket minden szükséges járművel és felszereléssel. Tud-e hűvös maradni fűtött helyzetekben, és mindent megtesz-e azért, hogy a városa biztonságban legyen?Ön a rendőrség - Küldje el a megfelelő erőket speciális járművekkel (a járőrkocsitól a SWAT egységig) veszélyes sürgősségi küldetésekig, hogy biztonságban tartsa városát. Biztosítsa nekik a megfelelő felszerelést a mesterlövészektől a nyomkövető kutyákig, a bombák elhárító készleteiből és még sok másból

Hozzon vissza foglyokat és bizonyítékokat a bűncselekményekről, kérdezze ki őket és dolgozza fel az iratokat, hogy pénzt keressen. Szüksége lesz pénzeszközökre nagy események, például egy maffiafőnök tárgyalása vagy a futballbajnokság előkészületei miatt, amelyek nagy zavargásokhoz vezetnek a városában.Te vagy a tűzoltóság - Készülj fel a bejövő vészhelyzetek rohanására, és győződj meg arról, hogy csapatod rendelkezik-e megfelelő járművekkel és erőforrásokkal azok kezelésére. Képezze tűzoltóit olyan egyedi készségek fejlesztésére, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy szakértőkké váljanak bizonyos küldetéstípusokhoz. Rendelje őket különböző műszakokra képességeik alapján, és szállítson nekik speciális felszerelést a légtartályoktól kezdve a kémiai vészhelyzetekre szánt hazmat öltönyökig.Te vagy a mentő- Gondoskodjon betegeiről a központja orvosi állomásán, és bővítse a legújabb technológiákkal a radiológiai állomásoktól a 3D nyomtatókig. Az Ön felelőssége, hogy minden beteget biztonságban tartson, és ellátja orvoscsoportját a szükséges cikkekkel a balesetkocsitól a szennyező ruhákig és az orvosi készletig.A főhadiszállás vezetőjeként az a feladata, hogy mindig mindent nyomon kövessen. Erőforrások és időhiány idején jó tervezésre és átgondolt kompromisszumokra van szükség.

Mutassa meg, hogy megkapta a multidiszciplináris vészhelyzetek sikeres teljesítéséhez mindhárom osztályt, miközben a személyzet boldog és egészséges marad. Használjon több mint 20 járművet, köztük helikoptereket, rengeteg különféle felszerelést, készséget és tárgyat a mentési remekmű felállításához.

Tud-e hűvös maradni és a helyzeten maradni, annak ellenére, hogy három osztály, számos misszió és szűkös források megkövetelik a figyelmét? Bizonyítsa be képességeit, városa számít Önre!


Három sürgősségi osztály egy fedél alatt, lehetővé téve a különböző kihívásokat és stratégiákat
Építse meg és bővítse székhelyét
Két különböző beállítás, San Francisco és Berlin alapján, megfelelő járművekkel
Az erőforrás-gazdálkodás kihívása
Előre nem látott és sokrétű küldetések
Hatalmas „pergető tényező” a rutinjukat követő személyzetnek köszönhetően
Az összes eszköz, térkép és küldetés kiterjedt módosítási lehetőségei
Nappali / éjszakai ciklus műszakos irányítással és változó vészhelyzeti típusokkal
Vegyen fel újoncokat veterán státuszra
Rendőrség - „papírmunka”, amelyet ki kell dolgozni és ki kell egyensúlyozni azzal, hogy rendőröket sürgősségi helyzetekre küldjenek
Orvosi osztály - „betegek” jellemző. Készítsen orvosi eszközöket a kritikus állapotú betegek kezelésére, így fizetve a biztosításukkal
Tűzoltó részleg - nagy műveletek sok felszereléssel, járművel és érintett személyekkel
Vásároljon ingatlant a székhely kibővítéséhez, és töltse meg részlegspecifikus helyiségekkel, valamint közös helyiségekkel, amelyek javítják az alkalmazottak hangulatát és egészségét
A teljesítmény alapján kapjon fizetést a város polgármestere
Keressen jövedelmet a sikeresen befejezett vészhelyzetek után - akár pénz és hírnév formájában, késve, mint a papírmunka, a betegek és a fogvatartottak, vagy bonyolultabbak, mint például új csapattagok, munkahelyek, új feloldások stb.
Hosszú távú forgatókönyv, amely kihívások elé állítja az Ön számára a vészhelyzetek hullámát, meghatározott időpontokban. Ellenőrizze az idővonalat, és győződjön meg arról, hogy készen áll-e rájuk!
Célok és eredmények, amelyek végigvezetik Önt a játékélményen, és folyamatosan kihívást jelentenek a játék számáraA Rescue HQ alaposan módosítható. Az F # nyelv és a Unity motor segítségével létrehozhatja saját eszközeit, térképeit és küldetéseit. Ossza meg alkotásait a közösséggel a Steam Workshopon keresztül, vagy töltse le a modokat másoktól.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Könnyed, Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2019.05.27
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Aerosoft
Cikkszám
DIGI07486
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ