Redout: Enhanced Edition

Redout: Enhanced Edition

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 580 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


ITT A KÖVETKEZŐ AGENAC AG AG versenyzés!
A Redout tisztelgés a régi versenyző szörnyek előtt, mint az F-Zero, a WipeOut, a Rollcage és a POD. Úgy tervezték, hogy kompromisszumok nélküli, gyors, kemény és kielégítő vezetési élmény legyen, áztatva abban a szédülésben, amely az arcade racing műfaj középpontjában áll. Az úszó rendszer és a vezetési modellek a fizikán alapulnak: minden kanyar, lejtő, kemény fékezés, gyorsulás, a pálya minden egyes kanyarodása és fordulata egyedi erőt gyakorol a hajóra. Éles, alacsony sokszögű stílus ötvözi a hálókat és a terepeket az Unreal Engine 4 által biztosított legújabb, korszerű árnyékoló és fényhatásokkal., gyönyörű és azonnal felismerhető esztétikát teremtve. Szellemes partvonalak, hátborzongatóan befagyott tájak, hatalmas sivatagi síkságok: a félig elhagyott Föld melankolikus, disztópikus légköre a legnagyobb sebességű, feszült és legszebb futurisztikus versenyütközések hátterében.
Jellemzők
Online multiplayer - meccs a világ 12 játékosa ellen egy igazi kihívásért
Opcionális VR támogatás - Oculus Rift, HTC Vive vagy OSVR. Új, fényes pilótafülke kilátással!
Karrier mód - 100+ esemény versenyzésre, élményszerzésre, szintemelkedésre és a hajó frissítésére
A változatos világ - 25 pálya szétszórva 5 helyszínen a poszt-apokaliptikus Földön, plusz a főáramkörök
Soha nem unatkozik - 11 eseménytípus, a klasszikus versenytől kezdve az innovatív Arena Race-ig és a pontszámokon alapuló kitartásig
Készítse el történetét - 6 versenyző csapat, mindegyik más vezetési megközelítést igényel, és 4 egyre gyorsabb versenyosztály
Powerup - 10+ versenyzésre összpontosító, frissíthető erőforrás: további turbó, pajzsok, önjavító drón, fejlett markolórendszer, slipstream fokozók és még sok más
Zene a fülednek - teljes 5.1-es támogatás és dinamikus hangsáv, amely egyre gyorsabban dobja el a betegebbeket!
Sebesség
A Redout az eddigi leggyorsabb játék. Ha bírja. Nem a képernyőn látható számokról van szó, hanem a rezgésekről, a tájról és az elrepülő épületekről, a nagy sebességű ütközésekről, az effektekről, a hangokról, a merülésről: mindennek az a célja, hogy úgy érezze, gyorsan megy.
Online multiplayer
Hívjon ki akár 12 játékost a világ minden tájáról, és derítse ki, ki a legjobb Redout-pilóta a történelemben! Gondolja, hogy megkapta, amire szüksége van? Bizonyítsd be. Az igazi dicsőség az égen meggyújtott láng.
Dinamikus filmzene
Készítse elő a fülét az egyik legintenzívebb dinamikus hangsávra, amelyet valaha hallott. A Redout javítja az élményt és meghaladja a látványt, elmerülve a hangok és a zene keverékében, amely alkalmazkodik a játékstílusához és a pályán nyújtott teljesítményéhez.
Magával ragadó VR
Keményen dolgoztunk azon, hogy az eddigi legjobb VR játékot kapjuk. Menjen be a HMD készülékébe, és tapasztalja meg a 3D-t és a távolságokat, mint még soha, pontosan tudni fogja, hol van a csúcsa, és egy teljesen új szintű vezérlést érez. A VR támogatás opcionális .
Kezelése
Az irányítás a legfontosabb érzés, amikor 800 km / h sebességgel versenyez. A Redout hihető fizikát tartalmaz, amely a quad-kopterek vezérlőiből és a valós mágneses erőkből származik. A következő generációval álltunk elő az AG kezelésében. A kanyarral mindig lehet fékezés nélkül szembenézni, de fel kell készülnie rá, és mindent fel kell használnia, ami van. A kormányzás, a mozdulatok és a sarkon kívüli turbó az alapok: a frissítések és az erőforrások még jobban ellenőrzik hajód viselkedését. Mielőtt szembeszállna a haladó pályákkal, dominálnia kell a hajóján.
Virágzó diszkord közösség
Bármi is legyen egy alkalmi többjátékos meccsen, vagy csak némi csevegés miatt egy szünetben, a hivatalos Discord szerver az Ön rendelkezésére áll: https://discord.me/redout ! Csatlakozzon közösségünkhöz, és ismerkedjen meg néhány emberrel, akik segítettek a Redout tudományának és ökoszisztémájának kialakításában, ráadásul exkluzív információkhoz juthatunk a fejlesztésről és a Redout Univerzumban zajló eseményekről.
Gazdag kontextus
2560. A
Föld megfosztotta természeti erőforrásait. A globális felmelegedés miatt az északi sarki jégsapka megolvadt, a trópusi viharok minden olyan területet elpusztítanak, amelyek nem szenvedtek elsivatagosodástól.
Az emberek zsebei néhány nyomornegyedben mászkálják fel az életüket, azok leszármazottai, akiket lemaradtak vagy elutasítottak. Mások hatalmas agglomerációkat hoztak létre, a Föld legnépesebb városai alapján. Az emberiség nagy része azonban a Holdon, a Marson, a Titánon és a Jupiter más holdjain mozgott. A Földet gyakran használják olyan szórakoztató események helyszínéül, mint a nagy sebességű versenyek, a futurisztikus vidámparkok és az állatkerti parkok, amelyek lehetővé teszik a helyi közösségek számára, hogy zord környezetben dolgozzanak és profitálhassanak.
Az egyik legnépszerűbb sportág az SRRL, vagyis a Solar Redout Racing League: a valaha létrehozott leggyorsabb versenyliga, ahol az emberiség legjobb pilótái nagy sebességű antigravitációs hajókat vezetnek mágneses pályákon, életüket kockáztatva minden sarkon, cserébe végtelen dicsőség.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Verseny
Megjelenés
2016.09.01
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
34BigThings
Cikkszám
DIGI07446
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ