Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 905 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Az eredeti Red Faction, a Red Faction: Guerrilla 50 évvel azután tetőzik fel, hogy a játékosok felvehetik a felkelő harcos szerepét az újonnan felállított Red Faction mozgalommal, amikor az elnyomó Föld Védelmi Erőtől való felszabadulásért harcolnak. Piros frakció: A gerilla újra meghatározza a pusztuláson alapuló játék korlátait egy hatalmas nyílt világú, gyors ütemű gerilla stílusú harccal és az igazi fizika alapú pusztítással.
Főbb jellemzők
Nyílt világ gerillaháborúja - Ön dönti el, ki, mikor, hol és hogyan vív csatát. Használjon gerilla taktikát, rögtönzött fegyvereket és módosított járműveket az EDF célpontjai elleni felkelők támadásainak vezetésére. Indítson támadásokat a saját játékstílusa alapján, vállaljon küldetéseket tetszőleges sorrendben, vagy végezzen romboló tevékenységeket, hogy gyengítse az EDF maradását.

Stratégiai megsemmisítés - A pusztítást taktikai előnyökhöz használja, leseket vagy láncreakciókat állítva támadhatja meg az ellenség támaszpontjait és véglegesen módosíthatja a játék környezetét. Használja ki a teljesen dinamikus fizikán alapuló rombolást, hogy menet közben rögtönözhessen: fújjon lyukakat a falba vagy a padlóba, hogy lesbe kerüljön vagy elmeneküljön, lépcsőn lépjen ki üldözőinek megállítására, vagy hajtson járműveket a kifújt falakon keresztül.

Fejlődő és Emergent Gameplay- Vezesse végig az utat a folyamatosan változó tájon, miközben improvizálja harci taktikáját - keveri a játékstílusokat, járműveket, fegyvereket és robbanóanyagokat az EDF legyőzéséhez.

Epikus sci-fi beállítás - Fedezze fel a hatalmas, könyörtelen marsi tájat, a Parker elhagyatott bányászati ​​előőrsétől az EDF csillogó fővárosáig, Eosig; majd tépje át az EDF-erőktől hemzsegő, teljesen elpusztítható, nyílt világú környezeteket, a Red Faction ellenállású harcosokat és a kereszttűzbe fogott, letaposott telepeseket.
Multiplayer Combat - Nincs hová rejtőzni, amikor gerillaháborús képességeit próbára teszi különféle romboló többjátékos harci módokban.
Re-Mars-tered funkciók
Teljesen átdolgozott grafika - erősen átdolgozott textúrák és grafikai jellemzők, például tükörképek hozzáadása.
Továbbfejlesztett árnyék-megjelenítés
Továbbfejlesztett világítás
Árnyékoló és utófeldolgozó átdolgozás
Natív 4k támogatás az eddigi legfrissebb marsromboló tapasztalatokhoz
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2018.07.02
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
THQ Nordic
Cikkszám
DIGI07428
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ