RPG Maker VX Ace

RPG Maker VX Ace

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 063 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Elég egyszerű egy gyerek számára. Elég nagy teljesítmény egy fejlesztő számára.

Az RPG Maker VX Ace a saját epikus kalandod létrehozásának minden aspektusán javul. Rendkívül hatékony szerkesztő, az Ace több cserepet is támogat, teljes irányítást kínál az autoshadow felett, és nagyon rugalmas funkciórendszerrel rendelkezik.

Az Ace minden szükséges eszközt megad a játék elkészítéséhez, amelyről mindig is álmodtál, beleértve a következő szolgáltatásokat:

• Erőteljes térképszerkesztő a világ építéséhez.
• A karakterek, készségek, felszerelések és egyebek nyomon követésére szolgáló adatbázis, amelyet mind a nagy teljesítményű, rugalmas Features-rendszer javított.
• Új eseményopciók, beleértve az Ogg Theora videó támogatását.
• Az alapértelmezett erőforrások kiterjedt halmaza, beleértve a beépített karaktergenerátort a saját sprite-ek és arcok létrehozásához.

Főbb jellemzők

Egyszerű, hatékony eszközök Az
RPG Maker VX Ace hatékony, új eszközöket hoz az asztalra az RPG-készítési lehetőségek fokozása érdekében. Az előző motorok egyike sem képes párosítani az Ace rugalmasságát, még azoknak a felhasználóknak sem, akiknek nincs kódolási ismerete. Ezek a funkciók hatékonyak, ugyanakkor nagyon könnyen megtanulhatók, a legtöbbhez egy egyszerű pont és kattintás felületen keresztül férnek hozzá.

Továbbfejlesztett alapértelmezett grafikus
RPG Maker VX Ace új grafikák nagy gyűjteményét kínálja, köztük 4 mozaikkészletet és a régóta kért elesett karaktereket. A motor kompatibilis a ventilátorok által gyártott összes RPG Maker VX erőforrással is.

Exportálja a játékot
Miután készen áll a projekt bemutatására, könnyedén exportálhatja játékát egy hordozható EXE fájlba, amelyet MINDEN Windows rendszeren lejátszhat. Ossza meg barátaival, családtagjaival vagy az élénk RPG Maker közösséggel az interneten.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Webtartalom
Megjelenés
2012.12.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Degica
Cikkszám
DIGI07766
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ