Port Royale 3

Port Royale 3

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 019 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Karib-tenger, a viharos 17. században. Spanyolország, Anglia, Franciaország és Hollandia hatalmas királyságai harcolnak a gyarmatok felett. És itt vagy, egy fiatal tengeri kapitány, akinek egyetlen célja az Új Világ leghatalmasabb emberévé válni. E cél elérése érdekében a két elérhető kampány egyikét választhatja: kalandor vagy kereskedő lesz belőled?

Ha a Kalandor módját választotta, vezessen elnézhetetlen kampányt a tengerek meghódításáért: invázió, kalózkodás, fejvadászat, portyázás; bármit megtesz a saját birodalmának felépítéséhez a Karib-térségben. És természetesen a kereskedelemnek kevésbé lesz fontos szerepe az emelkedésben.
A kereskedő módja éppen ellenkezőleg, elsősorban gazdagságának és gazdasági erejének fejlesztéséről szól. Ahhoz, hogy az Új Világ legerősebb kereskedője lehessen, meg kell teremteni a kereskedelmi útvonalakat, ki kell építeni az iparágakat és fejleszteni kell a telepek gazdaságát.
Természetesen Free Play módban mindkettőt keverheti bármilyen módon, lehetővé téve saját egyedi és izgalmas történetének elkészítését.

Az elismert Port Royale sorozatban először nem vagy egyedül a Karib-tenger gyönyörű és látszólag annyira békés tengerein. A Többjátékos módban akár 4 játékos is játszhat LAN-on vagy az interneten keresztül. Fejlesszen ki egy sikeres kereskedelmi társaságot, vezesse hajóit gyönyörű 3D-s tengeri csatákban, és térdre kényszerítse ellenfeleit!
Főbb jellemzők:
Két különböző egyjátékos kampány: Kalandor és Kereskedő
Tengeri csaták, rajtaütések, zsákmányok és inváziók várják a kalandozót, míg a kereskedő fejleszteni fogja a kereskedelmi útvonalakat és a gazdaságot, hogy dicsőséget, vagyont és hatalmat szerezzen
16 különféle hajótípus, például hatalmas galleonok vagy sokoldalú fregattok
Szervezze meg a kereskedelmet 60 különböző várossal, például Port-au-Prince vagy Tortuga
Versenyképes többjátékos mód akár 4 játékos számára
Átfogó kereskedelmi rendszer, a kínálattal és a kereslettel dinamikusan meghatározva az áruk és áruk árát, mint a való világban

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2012.05.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Kalypso
Cikkszám
DIGI07054
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ