Planet Zoo: Arctic Pack (DLC)

Planet Zoo: Arctic Pack (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 443 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Csatlakozzon Bernie Goodwinhoz egy epikus sarkvidéki kalandon, és fedezzen fel új kihívásokat, állatokat és még sok minden mást! Két új forgatókönyv mellett, amelyekben az állatkert vezetőjeként új kihívásokkal kell szembenéznie, négy új állat és több mint 200 díszlet teszi parkjait olyan hűvössé, mint a jég.

Főbb jellemzők

Csodálatos új forgatókönyvek

Norvégia: Menjen át Norvégia skandináv fjordjaiba, hogy felépítsen egy távoli állatmenhelyet - hozzon új sarkvidéki állatokat az állatkertjébe, hajlamosak megfelelni az igényeiknek és gondoskodjon élőhelyeik megfelelőségéről!

Mexikó: Terjesszen ki egy meglévő állatkertet, amely fagyos érzetet akar hozni vendégeinek. A kihívás az lesz, hogy az őslakos sarkvidéki állatokat kényelmesen tartsa fenn kihívást jelentő forró éghajlaton!

Exkluzív sarkvidéki állatok

Varázsolja és oktassa ki állatkert-vendégeit négy vadonatúj sarkvidéki állattal: a jegesmedvével, rénszarvasokkal, sarkvidéki farkasokkal és dalljuhokkal - mind a négy faj új kihívásokkal és sajátos igényekkel jár, ezért feltétlenül nézze meg a Zoopediában tippeket a tartáshoz boldog és egészséges.

Több mint 200 új díszlet

takarja le parkját egy hótakaróban, tervezzen jégszobrot vagy építse fel saját skandináv faluját - több mint 200 új épület-, díszlet- és lombdarab közül lehet választani, és kreatív lenni!

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Könnyed, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2019.12.16
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Frontier Developments
Cikkszám
DIGI06990
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ