Planet Coaster - Spooky Pack (DLC)

Planet Coaster - Spooky Pack (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 012 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Olyan sötét téma emelkedett fel a sírból! Ölelje át a kísértetiesen varázslatos új természetfeletti tartalmat a Planet Coaster-ben, és izgalmasítsa vendégeit minden sötét sarkon leselkedő meglepetésekkel!

Két új sötét túra: A Hoax egy szabadon pörgő kísértetjárta házi út, amely a legkisebb terekben is elfér szoros pályájával, amely kanyargós, fordulatos, izgalmas vendégeket és ijesztést ad nekik. Félnek a sötéttől?

A Huntsman a Planet Coaster első eddigi platformja, amelyet egyedülállóan tervez a tengelyen való forgása. Mennyire bátrak a vendégeid? Tudja meg, ha elküldi őket erre a gerincvelő bizsergető kalandra.

Kísérteties táj:Csokit vagy csalunk?! Az új kísérteties díszletek lehetővé teszik, hogy parkjait gótikus remekművé alakítsa. Fokozza a forróságot a kreativitás üstjén, hogy összekeverje ezeket az új díszleteket a többi egyedi témájú épületrészlettel, hogy ijesztően jó vidámparkot építsen. Helyezzen el, kombináljon és metszzen egymással elemeket a maga módján, hogy félelmetes elemeket hozzon létre, amelyeket megoszthat a Steam barátaival és a Planet Coaster közösségünkkel.

Kísérteties épületkészlet : Az új kísérteties épületelemek önmagukban vagy a meglévő tematikus falkészletekkel együtt is használhatók; A darabonkénti építőeszközök azt jelentik, hogy minden alkatrész összekeverhető, illeszthető, eltávolítható és újra felhasználható, a játékosok választása szerint.

Ghoster király:A legújabb Planet Coaster szórakoztató program kísért a parkjában, és kísérteties szórakozást hoz azoknak, akik merészkednek a kísérteties parkodba.

Mersz csatlakozni hozzánk?

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, Kaland, Könnyed, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2017.09.24
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Frontier Developments
Cikkszám
DIGI06979
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ