Planescape: Torment (Enhanced Edition)

Planescape: Torment (Enhanced Edition)
Planescape: Torment (Enhanced Edition)
Planescape: Torment (Enhanced Edition)
Planescape: Torment (Enhanced Edition)
Planescape: Torment (Enhanced Edition)
Planescape: Torment (Enhanced Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
926 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL


Az eredeti Planescape: Torment 1999-ben jelent meg a kritikusok széles körű elismerése érdekében. Nem mindennapi története, szereplői és csodálatos filmzene miatt több helyszínről elnyerte az Év RPG-jét. Azóta a Planescape: Torment rajongók milliói élvezték a Névtelen szemével a furcsa és veszélyes Sigil város és a környező repülőgépek felfedezését.

Fedezzen fel egy hihetetlenül gazdag történetet és egyedülálló környezetet, ellentétben a fantázia minden másával. Győzd le furcsa és idegen lényeket, folytass gazdag párbeszédet, és fedezd fel a sötét és veszélyes Planescape környezetet ebben az 50+ órás RPG klasszikusban.

Ez a Planescape: Gyötrelem, mint még soha.
Sztori
- Mi változtathatja meg az ember természetét?

Te vagy a Névtelen, egy hatalmas alak, amelyet számtalan élet során összegyűjtött hegek és tetoválások borítanak - ezek egyikére sem emlékszel, de most visszatérsz kísérteni. Morte, egy lebegő koponya és a titkok őrzője ébren tart, hogy kalandba kezdhessen, elvihesse a Névtelen embert Sigil piszkos utcáiról a titokzatos Külső Repülőgépekre, sőt maga a Pokol mélyére is.

A portálok megfejtik Sigil sík metropoliszát, hozzáférést biztosítanak a létező helyekhez, de csak akkor, ha megvan a megfelelő kulcs. "Ajtók városa" néven ismert Sigil semleges terep, ahol a multiverzum egész területéről érkező démonok, dévák és fajok összegyűlnek a Fájdalmas Asszony, a város rejtélyes uralkodója éber árnyékában. Ez egy olyan hely, ahol a szó hatalmasabb, mint a kard, ahol a gondolat határozza meg a valóságot, és a hit képes átalakítani a világokat.

A válaszok keresése során olyan társakat talál, amelyek megfelelnek a repülőgépek furcsa természetének: egy tiszta puszta, aki puszival képes megölni, egy összezavarodott számszeríjjal mozgó kocka, az igazságosságot követelő szellem által animált páncélruha és még sok más. Ezekkel a társaival és másokkal, a Névtelen oldalán, világokat fog keresni a válaszok keresésére, mindezt annak felfedezésére, hogy egyes sorsok nem menekülhetnek el, és egyes emlékek többe kerülnek, mint egy halhatatlan is.
Jellemzők
Továbbfejlesztett Planescape : A játékmenet frissítései, hibajavítások és fejlesztések a játék eredeti elképzelésének legjobb megragadása érdekében.
A Repülőgépek várnak : A Planescape olyan beállítás, amelyet még soha nem tapasztalt, tele különös varázslatokkal, furcsa ellenfelekkel, valamint a Dungeons & Dragons helyszíneivel a multiverzum egész területén.
Beszélgetések, amelyekre emlékezni kell : Találkozhat személyi tárgyakkal, filozófiai élőhalottakkal és patkány hivemindekkel, miközben a RPG-ben valaha látott legfurcsább szövetségesek gyűjteményével sétálgat a repülőgépeken.
Pick Your Path : A karakteralkotás csak a kezdet. A Névtelen megváltoztathatja osztályát, igazodását, sőt új képességekre tehet szert a választása alapján.
Remastered Music : A teljes Planescape: Torment hangsávot játék közben újraszerkeztük, hogy nagyobb mélységet nyújtsunk a Sigilnek és a multiverzumnak.
4K interfész : Sigil még soha nem nézett ki ilyen jól! A Planescape: Torment kezelőfelületét nagy felbontásban újjáépítették rengeteg új kényelmi funkcióval.
Planescape for Today : Az Enhanced Edition olyan modern funkciókat tartalmaz, mint a fül kiemelése, a terület nagyítása, a harci napló, a gyorstalpaló és még sok más!
Játszd végig : Engedélyezd az Enhanced Edition funkciókat, amikor csak akarod, vagy kapcsold ki őket, hogy az eredeti dicsőségében megtapasztalhasd a Planescape: Torment-t.
Szereplők megértése Nyelvek : Planescape: Torment: Enhanced Edition angol, francia, lengyel, német és koreai nyelven érhető el. Megjegyzés: A koreai fordítások csak szövegesek, angol nyelvű hangátadással.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Szerepjáték
Megjelenés
2017.04.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Beamdog
Cikkszám
DIGI06970
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows XP, Vista, 7, 8.1, 10

Processzor: Dual Core Processor

Memória: 1 GB RAM

Grafika: OpenGL 2.0 compatible

Tárhely: 2 GB szabad hely