PixelJunk Monsters Ultimate

PixelJunk Monsters Ultimate

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
947 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Tikiman, az erdővédő bajban van. A szörnyek hordái végigsöpörnek birodalmában, abban a reményben, hogy lenyúlják utódait - és rajtad múlik, hogy megvéded-e őket.

Fegyvertornyokat helyezve a táj stratégiai pontjaiba, elpusztíthatja a betolakodókat és megmentheti a kicsiket. Gyűjtsön kincset útközben, hogy felépítse arzenálját, és fizessen az új tornyokért - számtalan szörnyhullám érkezik a Tiki babák megszerzéséhez, így fel kell készülnie a kemény harcra!

Főbb jellemzők
Játsszon négy játékmódot: Egyjátékos kampány, helyi szövetkezeti játék, online szövetkezet és számos további kihívás.
Játssz együtt: A helyi és az online szövetkezet megosztja gépét, vagy neten játszik a barátjával a közös emlékezetes élmény érdekében. Az online ranglisták megmutatják, hogyan állhat össze barátaival és a világon mindenki mással!
Tikiman három különálló szigeten fog átutazni, 47 egyedi környezetben, hogy megvédje utódait a szárazföldön és a levegőben támadó okos szörnyektől. Arzenálja minden tornyát meg fogja védeni: nyíltornyokat, ágyútornyokat, légvédelmi tornyokat, jégtornyokat, lézertornyokat, tűzoltó tornyokat, Tesla tornyokat, habarcs tornyokat, különleges erőforrásokat és még sok minden mást!
Van még egy titokzatos Tum-Tum sziget is , amely véletlenszerűen generál szinteket a végtelen visszajátszhatósághoz!
Ez szó szerint több száz órányi játékot jelent , és mindez egy fantasztikus filmzenére van állítva, hogy a zónában maradhasson!
Van még feloldható tartalom is, ideértve a koncepciót, a zenei videókat, a hangsávokat és egyebeket!
A Steam számára több mint 20 vadonatúj eredményt hoztunk létre , amelyek összesen 52 játékot nyújtanak a feloldáshoz! Nem is beszélve a kártyákról és jelvényekről!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2013.08.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Double Eleven
Cikkszám
DIGI06955
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ