Pillars of Eternity (Definitive Edition)

Pillars of Eternity (Definitive Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 396 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Keressen egy szélhámos istenet a szárazföldön és a tengeren a többszörösen díjazott RPG oszlopok folytatásában. Kapitányítsa hajóját veszélyes felfedezőútra a Deadfire hatalmas felderítetlen szigetcsoporton keresztül. Hajlítsa meg a világot az akarata szerint, miközben felfedezi a végtelen lehetőségek mélységét, ideértve a karakterek részletes testreszabását, a feltárás teljes szabadságát és az értelmesebb döntéseket minden lépésnél.

• Merüljön el egy mélyebb egyjátékos RPG játékélményben - a legmodernebb technológiával és funkciókkal gazdagodva a Deadfire a klasszikus D & D játék alapjaira épít, jelentősen továbbfejlesztett grafikával, mélyebb játékmechanikával és egy teljesen új, kézzel készített kalanddal, ahol a döntések valóban számítanak.

• Fedezze fel a Deadfire új régióját - hajóval fedezze fel saját pályáját, és fedezze fel a szigetcsoport gazdag és egzotikus szigeteit, fedezzen fel új helyeket, amelyek kölcsönhatásba lépnek lakóikkal, és minden kikötőben különféle küldetésekbe keverednek.

• Építsd fel a bulidat és testre szabd a társaidat - válasszon 7 különböző társ közül, hogy csatlakozzon Önhöz a küldetéséhez, és mindegyikhez rendeljen több osztályt és mélyebb képességeket. Tanúi lehetnek személyes kapcsolataiknak és interakcióiknak az új társrendszer hozzáadásával.


• Hajó kapitánya a tengereken túl - a tengeri erõsségként hajója sokkal több, mint pusztán hajó felfedezésre. Frissítse hajóját és legénységét, és válassza ki, milyen készségeket fejleszt, hogy túlélje a veszélyes találkozásokat.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Szerepjáték
Megjelenés
2017.11.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI06862
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ