Pike and Shot: Campaigns

Pike and Shot: Campaigns

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 366 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Pike and Shot az európai történelem egyik legcsodálatosabb időszakának nagyszerű vezetőinek nyomában vonulhat fel, miközben parancsot vállal a nagy török ​​háború, a harmincéves háború és az angol polgárháború hatalmas küzdelmeiben.

A történelem átírható, amikor zsenialitásával vezeti seregeit győzelemtől győzelemig Pike és Shot egyedülállóan megvalósított taktikai csatáiban. A korábbi győzelmek és vereségek meghatározzák erőinek felkészültségi állapotát, és minden egyes egység számít a végső csata megnyerésében. A kampány előrehaladtával kemény döntéseket hoz egy vadonatúj stratégiai térképen, ahol a terep, a munkaerő, a kínálat, a kopás, az ostromok és a gazdasági károk mind meghatározzák majd döntéseit, és különbséget tesznek a dicsőség és a vereség között.

Több száz órányi játék vár rád a négy kampányban, mindegyik saját hadsereggel és taktikával:
A harmincéves háború „svéd szakaszában” játszódó Gustavus Adolphus kampány lehetővé teszi, hogy svédként vagy imperialistaként játsszon.
Az angol polgárháborús kampány lehetővé teszi, hogy royalistákként vagy parlamenti képviselőként játsszon.
A nagy török ​​háborús kampány, amelyet a híres ostrom és az 1683-as bécsi csata idején indítottak, lehetővé teszi, hogy Ausztria és Lengyelország vagy az Oszmán Birodalom szerepét játszhassa.
A csuka és lövés harci kampány lehetővé teszi, hogy 1494 és 1698 között bármelyik két sereget összevethesse az erőfölényért folytatott küzdelemben.

Az olasz háborúk (1494-1559) időszakában 21 új csatárhadsereg szerepel Európa többi részén - Anglia, Skócia, Dánia, Svédország, Német Államok, Ausztria, Magyarország, Erdély, az Oszmán Birodalom, Lengyelország - Litvánia és Oroszország.

2 új csetepaté, amely az angol polgárháború kornikai és skót királyi seregeit fedi le.

37 új csatárhadsereg listája XIV. Lajos „Le Roi Soleil” felemelkedésének időszakára - amely Anglia, a Holland Köztársaság (és az angol – holland „unió”), a jakobita Skócia, a jakobita Írország, Dánia, Svédország, német hadseregeket fedi le. Államok, Ausztria, a magyar Kuruc-lázadás, az Oszmán Birodalom, Lengyelország-Litvánia és Oroszország 1649-től 1698-ig.

40 teljes méretű történelmi csata - egyenként 10 a harmincéves háborúhoz, az angol polgárháborúhoz, a 16. század eleji olasz háborúkhoz és a későbbi 16. századi háborúkhoz (Tercio-Salvo).

154 különböző történelmileg kutatott hadsereg lista, 20 játszható nemzet és frakció.

Önálló csaták és forgatókönyvek
Az önálló harci rendszer korlátlan „mi lenne, ha” forgatókönyveket tesz lehetővé, gondosan kutatott hadsereglisták történetileg valósághű seregeit felhasználva, reális számítógéppel generált tereptérképeken, minden csatát mássá téve.

Az önálló forgatókönyvek véletlenszerűen generálódnak, és magukban foglalják a nyílt csatát, a védekező pozíció elleni támadást, a védelmi helyzet védelmét, az erősítésre váró ellenséget, az ellenséget az erősítésre váró oldalsó menetet.

Önálló játékokban a játékosok kiválaszthatják hadseregüket a hadsereg listájáról, vagy megengedhetik, hogy a számítógép kiválassza a hadsereget számukra.

És még....
A hatékony AI megalapozott taktikai döntéseket hoz. Történelmi csata AI a történelmi taktikai helyzethez igazítva.
5 nehézségi szint lehetővé teszi a kihívás növekedését, miközben fejleszted a harctéri és stratégiai képességeidet.
20 csapattípus, 25 „képesség” és számos különféle egységszervezet lehetővé teszi a taktikai különbségek és fejlemények teljes képviseletét az egész időszakban.
Részletes modell, amely pontosan tükrözi a 16. vagy 17. századi csatákat világszerte a forgatókönyvek kidolgozása során.
Mod barátságos játékrendszer beépített térképszerkesztővel.
A többjátékos mód lehetővé teszi a történelmi forgatókönyvek és a „mi lenne, ha” forgatókönyvek lejátszását két játékos számára a Slitherine könnyen használható PBEM szerverén.
A felhasználók által létrehozott egyjátékos és többjátékosos történelmi forgatókönyvek nagy gyűjteménye, amelyek közvetlenül játékban tölthetők le.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2015. 08. 13.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Slitherine
Cikkszám
DIGI06858
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ