Panzer Corps

Panzer Corps
Panzer Corps
Panzer Corps
Panzer Corps
Panzer Corps
Panzer Corps

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
710 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

 

Klasszikus játékmenet. Új tapasztalat.

A Panzer Corps Wehrmacht a díjnyertes, körökre osztott stratégiai játék, amelyet a sajtó „… semmi sem ragyogónak” és „a Panzer General sorozat szellemi utódjának” nevezett, világszerte magas rangsorban és dicsérettel. A szakértői csapat és a rajongók százainak közössége által megvalósított Panzer Corps - Wehrmacht a stratégia klasszikusává fejlődött, amely otthont talál minden wargamer polcán!

A második világháborúban játszódó Panzer Corps - Wehrmacht a tábornok sátrába helyezi a játékosokat, akik az Axis hadseregeiért felelnek, 26 forgatókönyvön keresztül, egy nagy kampányfában, amely a haderőket szállítja a háborúban. Ez az alapvető erő tapasztalatokat szerezhet és új fegyverekre frissíthet, amint elérhetővé válik. A több mint 800 egységtípussal, 20 egységosztályra osztva, hatalmas mennyiséget kell felfedezni. Használja ki egységének erősségeit és ellensége gyengeségeit, és ragadja meg a győzelmet.

„Emberibb” kihívást keres? A Panzer Corps multiplayerje megérdemelten népszerű, a szerveren bármikor több ezer játék fut. Keressen online ellenfelet gyorsan és egyszerűen az egész világon a Slitherine díjnyertes PBEM ++ aszinkron többjátékos rendszerével. Játsszon történelmi csatákat vagy kiegyensúlyozott forgatókönyveket, amelyeket kifejezetten a többjátékos számára készítettek, ahol mindkét félnek azonos esélyei vannak a győzelemre. A Panzer Corps támogatja a többplatformos multiplayer játékokat, így akár a játék iPad-verziójának tulajdonosait is megküzdheti!

A Flashback Games és a The Lordz Games Studio által kifejlesztett Panzer Corps - Wehrmacht megismétli a klasszikus háborús játékot, és a 21. századi szabványokra frissíti a wargamerek új generációja számára.


Főbb jellemzői:


- 800 egységtípus, 20 egységosztályra osztva, 20 részletes paraméterrel azonosítva az egység képességeit, 24 tereptípus különböző módon befolyásolja a játékmenetet. A Panzer Corps megünnepli a stratégiai játékok dicsőséges napjait azzal a céllal, hogy új játékosokat vonzzon a műfajba;
- Kampány: mind a 26 forgatókönyvet egy nagy kampányfává egyesítik, amelyen számos belépési pont található a háború különböző szakaszaiban. Az egyes csaták eredményétől (döntő győzelem, marginális győzelem vagy vereség) függően a játékosnak különböző kihívásokkal és haladással kell szembenéznie a kampányfa különböző részein;
- A játékban több mint 30 nemzet képviselteti magát: Németország, Olaszország, Lengyelország, Franciaország, Nagy-Britannia, USA, Szovjetunió, Norvégia, Belgium, Hollandia, Albánia, Románia, Görögország és még sok más.
- Azok a központi egységek, amelyek a kampány során veled utaznak, tapasztalatokat szereznek, és amelyeket az új fegyvertechnológiák elérhetővé válásával tovább lehet fejleszteni.

Kiegészítő tartalom
A játékot kedvelő játékosok számára sok minőségi tartalom kínálja őket, amelyek hónapokig elfoglalják őket.

A nagy hadjárat 10 kampányból áll, amelyek összekapcsolódva létrehozzák a megdöbbentő 150 forgatókönyvű nagy hadjáratot, amely nagyon részletesen lefedi az egész háborút 1939 és 1945 között. Mindegyiket összekapcsolva vagy önálló kampányként játszhatja le.

Az Afrika Korps terjeszkedése 24 forgatókönyvből, új terepből és egységekből áll, és Rommel észak-afrikai kampányát tárja fel.

Panzer Corps: Az Allied Corps a Panzer Corps bővítése. A Szövetséges Hadtest több mint 25 új forgatókönyvet, több mint 50 új rendes és különleges elit egységet, valamint a meglévő egységek módosított változatát tartalmazza, hogy a nyugati szövetségesek szempontjából részletesen lefedje az egész háborút.

És ha ez nem elég, a Panzer Corps egy csomó módosítási opcióval és egy erőteljes szerkesztővel érkezik (csak PC-n), és több tucat ingyenes felhasználói kampány áll rendelkezésre, amelyek könnyen letölthetők az internetről.

A Panzer Corps összes tartalma iPad-en is elérhető, így ez a stratégiai drágakő mindenhol lejátszható!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2014.03.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Slitherine
Cikkszám
DIGI06744
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 8/10

Processzor: Pentium 4 vagy azzal egyenértékű

Memória: 1 GB RAM

Grafika: 64Mb videokártya

Tárhely: 500 MB szabad hely