Overlord II

Overlord II

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
939 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Az Overlord II, a kritikusok által elismert kultikus sláger folytatása, a kaotikus Minionok és új Sötét Mesterük visszatérését látja. Nagyobb, rosszabb és szebbet romboló, az Overlord 2 dicsőséges birodalommal rendelkezik, egy hatalmas Hollandiával, amely újjáéleszthető, Minion szerelvényeket mozgósít, szeretőket hármat csalogat, Háborús gépeket, hogy összezúzza az ellenzéket, és sok aranyos lényt, tévedés .. . gyilkosság (és egy mini térkép)
Milyen dolgokat fogok megölni? Fő áldozati forrása a Dicsőséges Birodalom bátor és könnyen gyúlékony soraiból származik, egy baljós rezsimből, amely az előző Overlord bukása után nyert hatalmat. Egyszerre egész zászlóaljon fogsz feltörni, de hogy változatos legyen a vér a kardodon, néhány jetit, manót, falusit és idegesítően aranyos őshonos fajokat is beledobtunk a keverékbe, csak néhányat említve. . Ne mondd, hogy soha nem teszünk semmit érted.
Mindig is rabszolgává akartam tenni az emberi fajt, ez a játék nekem? Jó helyre jöttél! A dominancia stílusú Overlord emberséggel játékdá válhat. Falunként, kihasználhatja a nem hajlandó munkaerő előnyeit, miközben a Dicsőséges Birodalmat elűzi földjeiről.
Inkább "figyelem, ahogy a világ ég" fickó vagyok, mégis le tudnám szerezni a szikláimat? Örömünkre szolgál, uram. A Destruction stílusú Overlord úgy ronthatja el a földet, mint egy hangulatos szökőár; városokat, erdőket és birodalmi táborokat pusztít a földre csak azért, mert viccesen néztek rád.
Mit tehetnek a csatlósai? A csatlósok dühös kis svájci hadsereg fájdalomkései: harcba szállhatnak farkasokon és más varázslatos lényeken, kifosztják ellopott ellenségek legjobb fegyvereit, rablóházakat kincsért, félelmetes harci gépeket működtethetnek, beszivároghatnak az ellenséges táborokba, és olyan alaposan fényesíthetik páncélját. Vak lesz az elhaladó vadon.
Milyen típusú csatlósokat uralkodhatok? Ez az új adag minion okosabb, gyorsabb, holtosabb és szellemesebb, mint a sajnálatos bőrzsákok, amelyeket korábban uralkodtál. A csatlósok most négy fantasztikus ízben kaphatók: A barnák brutális verekedők, akik fogakkal és ököllel oldják meg problémáikat. A vörösek a furcsa tüzérségek, akik imádnak fogást játszani, mindaddig, amíg tűzgolyókkal jár. A zöldek a lopakodó orgyilkosok. Csendes és halálos, mint egy fing lábon. A kékek nem használhatók a harcban, de feltámadhatják társaikat, akik megpróbálták megállítani a kardot az arcukkal.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szerepjáték
Megjelenés
2009.06.22
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Codemasters
Cikkszám
DIGI06692
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ