Overcooked

Overcooked

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 798 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Az Overcooked kaotikus kanapés szövetkezeti főzési játék, egy-négy játékos számára. Csapatként dolgozva Önnek és séftársainak különféle ízletes megrendeléseket kell elkészíteniük, főzniük és felszolgálniuk, mielőtt a megrendelő ügyfelek felhördülnek. Élesítse meg késeit és porolja le szakácsfehérjeit, hibára nincs gomba, és a steakek magasak ezekben az őrült konyhákban!

A Hagyma Királyság veszélyben van, és csak a legfinomabb főzés mentheti meg! A túlfőzött játékosoknak különféle kegyetlen és szokatlan konyhákon kell átjutniuk azon törekvésük során, hogy mesterszakácsokká váljanak, akik képesek meghódítani egy ősi ehető rosszat, amely sújtja a földet.

Játsszon egyedül, vagy vegyen részt klasszikus, kaotikus kanapé-szövetkezetben, akár négy játékos számára, mind kooperatív, mind versenyző kihívásokkal. Számos különféle ételt kell főznie és együtt kell működnie, hogy a leghatékonyabb és legeredményesebb csapattá válhasson!

Kulináris kérdés

A Hagyma Királyság egy gazdag világ, tele kegyetlen és szokatlan konyhákkal, amelyekkel meghódíthatja. Vegyen részt egy epikus utazáson, és foglalkozzon a konyhák egyre kihívásokkal telibb és bizarrabb kesztyűjével, amely az együttműködés és a koordináció készségeit a legszélesebb határokig fogja szorítani. Minden szint új kihívást jelent az Ön és csapata számára, legyen szó akár kalózhajón való csúszkálásáról, gyorshajtású teherautók közötti mozgásról, jégtáblán történő főzésről vagy ételkészítésről egy tüzes alvilág belében, minden szint megpróbálja a lendületet a legbátrabb szakácsok közül is.

EGYSZERŰ ELLENŐRZÉS / MÉLY KIHÍVÁS A

túlfőzöttet annyira könnyű felvenni, hogy bárki csatlakozhat a szórakozáshoz, de találni egy olyan csapatot, amely képes kommunikálni és összehangolni cselekedeteiket, amikor a pizza eléri a rajongót, ilyenkor csak egy jól olajozott szuper csapat -szakácsok kerülnek ki a tetejére!

KÜLÖNBÖZŐ JÁTÉKOK:

Akár rántott helyi szövetkezetnek, akár pörkölt egyjátékosnak engedheti magát, a játék során új szinteket, új szakács karaktereket és még versenyképes kihívási szinteket is feloldhat, amelyek lehetővé teszik a kétfős csapatok számára, hogy keményen főzzék -fejjel a konyhában.

Bárhogy is akarsz játszani, ha úgy gondolod, hogy bírod a meleget, akkor készülj fel a konyhába!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Könnyed, Indie
Megjelenés
2016.08.02
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Team 17
Cikkszám
DIGI06674
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ