Orwell: Ignorance is Strength

Orwell: Ignorance is Strength

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
464 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Az álhírek, a közösségi média visszhangkamráinak és az igazság elmozdulásának inspirációjára épülő Orwell: A tudatlanság az erő a díjnyertes megfigyelő thriller, az Orwell második - sötétebb - évada. Annak erejével, hogy felfedje és eljátszhassa az "igazságot", magának kell eldöntenie, meddig megy hazája szolgálatában, és hogy az igazság szent-e, vagy a tudatlanság erő.

Bevezetve a „The Office” -ba - a kormány Orwell biztonsági programjának szigorúan titkos részlegébe - nyomozó ügynöki szerepet tölt be abban az időszakban, amikor a polgári zavargások komoly politikai válságsá válhatnak a Nemzet és a szomszédos országok között. ország Parges.

Közvetlenül az Orwell tanácsadójának, Amplefordnak jelentve, az a feladata, hogy feltárja az egyre fokozódó politikai feszültség mögött meghúzódó igazságot, és elmélyüljön Raban Vhart, a Népi Hang szerkesztője és felesége, Karen, az igazság őrének nevezett életében. és testvére, Illya, hogy feltárja esetleges részvételüket.

A feladat elvégzéséhez új eszközöket és mechanikákat kap, amelyek lehetőséget nyújtanak az elbeszélés ellenőrzésére és befolyásolására. Egy új „napszakos” rendszer időérzékeny helyzetekbe sodorja Önt, ami minden eddiginél fontosabbá teszi, hogy kit és mikor választott a kivizsgálásra. Szélesebb körben is kutathat, és elmélyülhet az állampolgárok életében, további információkat gyűjthet, hogy befolyásolja az események nyilvánosság általi jelentését és észlelését.
JELLEMZŐK:
Vizsgálja meg az agitátorokat - Lépjen be Orwell világába és csatlakozzon az ügynökök szigorúan titkos részlegéhez, amelyet „Irodának” neveznek polgári nyugtalanság és politikai feszültség idején. Profilozza meg az érdeklődő személyeket weboldalak, közösségi média és privát kommunikáció felfedezésével. Csatlakozzon. Keresse meg a szükséges információkat.

Felfedje az igazságot - Válassza szét a történeteket a tényektől, a terjesztett mítoszoktól és az álhírektől attól, ami valójában történik. Határozza meg az összes érintett fél rejtett napirendjét, és tegye ki azokat.

Az információk kezelése - Használja az Orwell továbbfejlesztett eszközkészletét és a feltárt információkat az igazság saját verziójának elkészítéséhez. Ezután használja ezt arra, hogy befolyást szerezzen és ellenőrizhesse a helyzetet.

Vége a fenyegetésnek -Tedd ki az igazságot. Pusztítsa el azok életét és befolyását, akik kárt akarnak okozni a kormánynak és a szomszédos országokkal folytatott diplomáciai kapcsolatoknak. Szüntesse meg a Nemzet pusztításával fenyegető polgári zavargásokat.

Három rész kiadása - A játék PC-n, Mac-en és Linuxon jelenik meg három kéthetente, az egyik epizód február 22-én áll rendelkezésre. Legyen részese a vizsgálatnak, amint kibontakozik.
Dicséret Orwellért:
"Megfogja a saját szabadságunk és biztonságunk egyensúlyának problémáját, és izgalmas kalanddá alakítja." - Sokszög:

„Abban a korban, amikor ennyi személyes információt szívesen kiadnak sokan, Orwell ragyogóan feltárja ennek az adatnak a téves értelmezésének következményeit.” - GameSpot

"Ijesztő pillantás a valóságba, ahol a Big Brother mindig figyel" - Rock Paper Shotgun

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2018.02.22
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Surprise Attack Games
Cikkszám
DIGI06639
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ