OMSI 2 Add-on München City

OMSI 2 Add-on München City

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11 320 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


„A szívből jövő kozmopolita város”! Az új OMSI 2 kiegészítő München City játékosai modern MAN Lion's City buszokkal vezetik München központját néhány festői kerületével, mint Schwabing, Maxvorstadt, Lehel, Haidhausen és Bogenhausen.

Fedezze fel a híres müncheni nevezetességeket, mint például a Friedensengel (béke emlékmű), a Haus der Kunst (művészeti galéria), az úgynevezett kínai torony, a Feldherrnhalle, a Siegestor (mindkét háborús emlékmű), a Königsplatz, a bajor királyok rezidenciája, a Pinakotheken művészeti központ és a Leopoldstrasse mentén fekvő nagy körút, amelyet nagyon részletesen újítottak fel 30 km buszútvonalon és 45 megállón.

Minden vonalon megvannak a sajátosságai, akár a Múzeum 100-as, az Egyetemi 153-as vonalon, akár a 150-es mentén Schwabing szívén át, és közvetlenül az Angol Kerten, München nagy belvárosi parkján keresztül.

Mind a MAN Lion City buszait (mind önálló, mind csuklós), valamint az úgynevezett Hess busz utánfutót nagyon részletesen modellezték München eredeti városi buszai alapján, beleértve a korabeli újrafestéseket, és számos buszos hirdetést is tartalmaznak.

Utazásuk során a játékosok reális menetrendet követnek az eredeti buszjáratokon. Útjuk során modern AI járművekkel, valamint részletes villamos- és városi vonatmodellekkel találkoznak, amelyek segítenek megragadni ennek a kozmopolita városnak a hangulatát.


Lenyűgöző belvárosi buszjáratok München számos ismert nevezetessége mentén
45 megálló és 30 km útvonal
Részletes táj és városi hangulat
Funkcionális utastájékoztató kijelzők és buszközlemények
Legfrissebb újrafestések és buszos hirdetések MVG által használt betűtípusokkal
Modern KI járművek és először az OMSI-val: Hess busz-pótkocsi
Reális autóbusz-menetrendek és autóbusz-hálózati terv

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Könnyed, Szimuláció
Megjelenés
2019. 09. 05.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Aerosoft
Cikkszám
DIGI06535
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ