OMSI 2 Add on Citybus i260 Series

OMSI 2 Add on Citybus i260 Series

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 749 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Citybus i260 - Nagy kapacitású városi busz. Ez egy emeletes busz, 3 ajtós, motorja a középső és a hátsó kerékhajtás.

Ezt a buszsort 1973-ban kezdték gyártani Magyarországon. A busztervezés középpontjában egy moduláris rendszer állt, amelynek köszönhetően lehetővé vált a különféle hosszúságú buszok különböző igényekhez való építése. Több mint 30 módosítást adott ki, köztük városi, elővárosi és még trolibuszokat is.

Az addon számos módosítást tartalmaz, amelyeket 1984 és 1996 között gyártottak különböző országok számára. A buszok kézi sebességváltóval és 6 hengeres motorral rendelkeznek. A módosításokat bemutatjuk:

Citybus i260.02 - ennek a modellnek a buszai Németország követelményei szerint készülnek. Az oldalsó ablakokban különböző helyeken kis számú szellőzőnyílás található (1 vagy 2 db).
Citybus i260.02 nagyjavítás - Magyarországon átalakított i260.02 buszok. Később többségük Magyarországon maradt, de egy részüket Oroszországnak adták el. A szokásos változattól a vezető és az utasok közötti válaszfal és a felújítás eredményeként beépített új bolygóajtók különböztetik meg őket.
Citybus i260.37 - ennek a modellnek a buszai a szovjet állam követelményeinek megfelelően készülnek. A buszok régi stílusú ülésekkel és a vezető és az utasok közötti válaszfalakkal vannak felszerelve. Szellőzők minden oldalsó ablakban rendelkezésre állnak.
A Citybus i260.50 egy korszerűsített busz a szovjet állam számára. Új üléseket és új válaszfalat kaptak a vezető és az utasok között, azzal a lehetőséggel, hogy a sofőr betérhessen az utcáról.
A Citybus i260.50 Kurgan edition olyan oroszországi i260.50 buszok, amelyeket magyar járművekből építettek. Az alapmodelltől való eltérésük a beépített új bolygóajtókban rejlik.


addon az egyik legnagyobb számú újrafestéssel és módosítással
különféle típusú ajtók és válaszfalak a vezető és az utastér között
nagyszámú alkatrész belül a busz külső és belső hangolásához
kiterjedt beállítási lehetőségek az újrafestéshez a Setvar rendszernek köszönhetően.
fedélzeti és állami számok telepítésének lehetősége
rendkívül részletes motor és futómű
kiváló modelloptimalizálási mutatók a forgalomban való használatához

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Könnyed, Szimuláció
Megjelenés
2019.05.08
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Aerosoft
Cikkszám
DIGI06527
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ