OMSI 2 Add-on City Bus O305

OMSI 2 Add-on City Bus O305

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9 139 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Élje át otthon a számítógépen a német omnibusok történetét, és fedezze fel a Citybus O305 technológiáját. Ne csak az automatikus sebességváltóval rendelkező buszt vezesse, hanem az OMSI kiegészítőben elsőként irányítsa a kézi sebességváltóval rendelkező buszt a forgalmas városi forgalomban. Használja a városi buszt Spandauban a 92-es vonalon, vagy fedezze fel a kitalált Neuendorf útvonalat, beleértve annak öt buszvonalát. Itt bizonyíthatja, hogy nem korlátozódik az elővárosi forgalomra, de képes a városi forgalom kezelésére is.

MB E2H84 - Ez az O305 1984-es berlini változata. A jármű modelljét 1984-ben, 40 busz sorozatban vásárolták meg a Berliner Verkehrsbetriebe számára.

MB E2H85- Ezt a sorozatot 1985-ben vezették be, amely a standard autóbuszok első generációjának utolsó beszerzési éve volt. A nyolc járművel rendelkező sorozat egy flotta próbájának része volt, új hajtási formákkal. A buszokat például metanol hajtja. A tárgyalás 1989-es befejezését követően a járműveket dízelmotorokkal szerelték fel. Ezeknek a járműveknek a modelljeit 2003-ig nyugdíjazták.

Standardbus 1977 - Ez egy olyan városi busz, amelynek nincs valóságos megfelelője, de elefántcsont színnel és piros műbőr ülésekkel rendelkezik, és így az 1970-es és 1980-as éveket képviseli. Egy ilyen busz sok kisebb és nagyobb város forgalmában volt látható.

Neuendorf- Neuendorf egy közepes méretű kitalált város Németország közepén, ahol először tesztelheti az új „Citybus 305” -t. Neuendorfban vagy autózhat a városközpontban, vagy inkább a békésebb elővárosi forgalmat választja. Korán reggel vigye a dolgozó embereket a Böttcherwerk munkahelyére a rövid vonalon, saját számlára történő szállításra, vagy vigye haza a kollégákat a műszak után.A városi busz három különböző változata
Fiktív városi busz hálózat „Neuendorf”
Válasszon az automatikus és a kézi sebességváltó közül
Reális hangok
A buszok reálisan piszkosak
Pénztári asztal, menetlámpa, beltéri világítás, műszerfény, fűtés, szellőzőablakok, tetőablakok stb.
Stop kérés gomb „bing” -nel (buszmegálló)
Különböző ajtóvezérlők
Az indítási viselkedés az időjárástól és az akkumulátortól függ
Rollsign a Spandau 92-es vonalhoz, a Grundorf 76-hoz és a kitalált „Neuendorf” városi busz hálózathoz

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Könnyed, Szimuláció
Megjelenés
2014.08.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Aerosoft
Cikkszám
DIGI06530
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ