Need for Speed: The Run

Need for Speed: The Run

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
14 352 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL 

Életed versenye

Jackson “Jack” Rourke nagyon rossz napot tölt el. Néhány veszélyes embernek sok pénzzel tartozik, és most már markáns ember. Ráadásul a rendőrök forróak a farkán, alig várják, hogy lebuktassák. Lehet, hogy végre megtalálta a kiutat egy Sam Harper nevű nőnek köszönhetően. Sajnos ez az életébe kerülhet. Töltse le a Need for Speed ​​The Run alkalmazást, és fordítsa számítógépét a legkimerítőbb versenyzői kihívássá, amely valaha utcára léphet.

A folyamatban lévő Need for Speed ​​franchise ezen kiadása országszerte versenyez. San Franciscótól New Yorkig ez az első játék a sorozatban, amelyet valós életben rendeznek az Egyesült Államokban. Gyorsan haladjon át a Golden Gate hídon, a Vegas Strip-en és más jól ismert helyeken, miközben versenyez a legismertebb versenyzőkkel. Válasszon a járművek széles választékából: izom, egzotikus és utcai autók keveréke, amelyek hozzájárulnak az előttünk álló intenzív versenyhez. A sorozat újdonsága az a képesség, hogy kilép a járműből és gyalogosan közlekedhet: nemcsak az úton van veszély, hanem megtalálja azt is a kitaposott ösvényről, ahol gyors idősorozatok sorozatát kell végrehajtania. túlélni.

A célvonal látható, ezért tegye a pedált az éremhez, és hagyja a többieket a kipufogó felhőjében. Töltse le még ma a Need for Speed ​​The Run játékot, és készüljön fel a versenyre.

Jellemzők:

•  Az Arany kaputól az Empire  Stateig - Versenyezz a The Run versenyben, amely egy tiltott verseny a legikonikusabb és legárulatosabb utakon San Franciscótól New Yorkig. A városokban, a sivatagokban, a hegyekben és a kanyonokban nincsenek szabályok és szövetségesek, csak akkor, ha Ön és a célvonal között áll.

•  Te vagy a versenyelőny -  Jack versenyben van az életéért, de van valami, amit a verseny nem: Te. Tartsa Jacket egy lépéssel a sötét múltból fakadó veszélyek előtt, mind az autóban, mind azon kívül. Rajtad múlik, hogy Jack egy darabban és a verseny előtt eljut-e New Yorkba.

•  Verje meg barátait -  Csatlakozzon az Autologhoz. Hasonlítsa össze az Ön idejét a legfontosabbakkal. Versenyezz a legjobbnak. Az Autolog mostantól nyomon követi az egész karrierjét - minden verseny másodpercének számít, hogy a csatában a leggyorsabb lesz New York.

•  Racing Powered by Frostbite 2 -  A díjnyertes DICE stúdió által létrehozott, nagy teljesítményű új Frostbite 2 motor elősegíti a technikai eredményeket, hogy játékélményt nyújtson, soha nem látott szintű vizuális részletességgel, környezeti elmélyüléssel és érzelmi hatással.

•  Versenyezzen a magas oktánszámú többjátékos versenyzésben - A valaha elérhető legkönnyebben elérhető online versenyélmény. Párkeresési technológiával csatlakozzon a már folyamatban lévő versenyekhez, ahelyett, hogy várakozna az előcsarnokban. Hozz létre bulit barátaiddal, válassz egy lejátszási listát a kedvenc kihívásaidról, és versenyezz a felsőbbrendűségért a The Run minden szakaszában. Az összes lejátszási lista elsajátításával szintet léphet és megszerezheti hozzáférését exkluzív járművekhez, frissítésekhez és képességekhez.

 

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Verseny, Sport
Megjelenés
2011.11.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI06347
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ