Mount & Blade: Warband - Viking Conquest (DLC)

Mount & Blade: Warband - Viking Conquest (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 802 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A népszerű „Brytenwalda” mod alkotóitól a „Viking Conquest” egy vadonatúj DLC a Mount & Blade Warband számára! Ez az egy- és többjátékos DLC elhozza a Mount & Blade -et a történelmi sötét kori Nagy -Britanniába, hiteles jelenetekkel és kultúrákkal kiegészítve. A DLC komplex cselekményű történetmóddal rendelkezik, ahol a döntéseknek valódi következményei vannak, valamint egy szabványos homokozó módban, teljesen új beállításban, kibővített lehetőségekkel és vezérlőkkel. Az online harcok is felveszik saját ízüket, különleges módokkal, mint például a Coastal Assault és a Warlord

Jellemzők

 • Élő világ, amely körülötted fejlődik, történelmi és véletlenszerű eseményekkel, valamint a játékos tetteivel.
 • Több mint 300 új város, kastély, falu és különleges jelenet felfedezni, felfedezni, meghódítani és kifosztani.
 • Több mint 200 történelmi karakter és 100 extra NPC: királyok, urak, hölgyek, bárdok, papok és még sokan mások. Találkozz olyan legendás figurákkal, mint a csont nélküli Ivar vagy a bajba jutott Sigurd Snake-in-the-Eye, olyan királysággal, mint Harald, később FairHair néven, vagy Aelfred of Wessex.
 • Történetmód, amelyben a játékos egy politikai összeesküvést magában foglaló összetett cselekmény része lesz, amikor Ragnar fiai Nagy -Britannián keresztül vezették nagy pogány hadseregüket. Magával ragadó játékstílus választékkal és következménnyel, romantikával, árulással, nagyságok és romok pillanataival.
 • Egy homokozó mód, a klasszikus Mount & Blade rendszer, ahol a célokat a játékos határozza meg, de az új beállítás minden gazdagságával és lehetőségével.
 • Több mint 15 lehetséges társ, mély interakcióval és különböző személyiségekkel. Néha konfliktusaik kényszerítenek ravaszságra és diplomáciára.
 • Összetett vallásrendszer két vallásból, a skandináv istenekből és a kereszténységből, kolostorokkal, különleges NPC -kkel és pártokkal. A vallás fontos tényező lesz a játékban, amely még a saját pártján belül is befolyásolja a játékos interakcióit.
 • Tengeri utazás és hadviselés, kulcsfontosságú jellemző a teljessé tételhez.
 • A csaták az egyszerű rablástól a hatalmas haditengerészeti konfliktusokig terjedhetnek a harcosokkal megrakott hatalmas flották között, mindezt dinamikus csatákban, ahol saját hajóját kísérletezheti, alkalmazkodva az olyan tényezőkhöz, mint a szél, a hullámok és az időjárás.
 • Lehetőség saját menedék építésére, személyzet felvételére és csapatai feleségeivel és gyermekeivel való feltöltésére ...
 • Részletes ostromharci rendszer, lehetőséggel arra, hogy éhséggel vagy morállal, vagy közvetlen támadással csökkentsék a védőt. Nehéz választások, csapások és éhínségek, part menti támadások.
Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2014.12.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
TaleWorlds Entertainment
Cikkszám
DIGI06139
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ