Mount & Blade II: Bannerlord + Mount & Blade: Warband Bundle (The Warlord Package)

Mount & Blade II: Bannerlord + Mount & Blade: Warband Bundle (The Warlord Package)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Angol
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
27 863 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A kürtök megszólalnak, a hollók összegyűlnek. Egy birodalmat polgárháború szakít. Határain túl új királyságok emelkednek. Nyúlj kardodra, ne vedd fel a páncélodat, idézd a követőidet, és lovagolj, hogy dicsőséget nyerj a kalradiai csatatereken. Alakítsa ki hegemóniáját, és hozzon létre egy új világot a régi hamvakból.


A Mount & Blade II: Bannerlord az elismert középkori harci szimulátor és szerepjáték, a Mount & Blade: Warband várva várt folytatása. 200 évvel korábban játszódik, és kiterjeszti a részletes harci rendszert és a Calradia világát. Bombard hegyi gyorsaságot ostrommotorokkal, titkos bűnügyi birodalmakat alapítson a városok hátsó sikátoraiban, vagy induljon el a kaotikus csaták sűrűjében a hatalomra való törekvésben.

Stratégia / Akció RPG
Fedezze fel, razziazza és hódítsa meg Calradia hatalmas kontinensét, barátokat és ellenségeket szerezve az út mentén. Emelje fel saját hadseregét, és vezesse harcba, parancsot adva és harcolva csapataival együtt az akció sűrűjében.

Egyjátékos Sandbox kampány
Játszd a játékot úgy, ahogy szeretnéd! Készítse el saját útját a hatalomhoz egy dinamikus homokozó kalandban, ahol nincs két egyforma játék.

Széleskörű karakterteremtő
és -fejlesztő rendszerek Hozzon létre és fejlesszen saját karaktert, hogy megfeleljen a játékstílusának. Fejlessze készségeit cselekvések végrehajtásával, miközben hozzáférést kap a tehetségek elsajátítását jelképező jutalmakhoz.

Reális gazdaság
Tekintse meg az áruk hullámvölgyét egy szimulált feudális gazdaságban, ahol a füstölőktől a harci lovakig minden ára ingadozik a kínálattal és a kereslettel. Fordítsa előnyére az anarchiát azzal, hogy elsőként hoz ostrom után gabonát az éhező városba, vagy újra megnyitja a banditákkal sújtott karavánutat.

Többjátékos játékmódok
Tedd próbára taktikai tudásodat és harci képességeidet a világ minden tájáról érkező játékosok ellen, különböző többjátékos módokban, kezdve a kis méretű összecsapásoktól a hatalmas és epikus ostromokig, több száz játékossal.

Ügyességi alapú irányított harci rendszer
Győzze le ellenségeit a játék mély és intuitív harci rendszerével, amelyet könnyű megtanulni, de nehéz elsajátítani.

Lélegzetelállító csaták
Lépjen a csata területére és tapasztalja meg a középkori harc brutalitását első vagy harmadik személy szemszögéből a képernyőn megjelenő több száz egységgel, amelyek mindegyike saját részletes AI-val rendelkezik.

Kiterjedt módosítási képességek
A játék testreszabásával saját készítésű, teljesen más kalandot élvezhet. A Mount & Blade II: Bannerlord fejlesztéséhez használt motort és eszközöket a közösség rendelkezésére bocsátják, hogy a módosítók újra tudják értelmezni a Calradiát, vagy saját világot teremtsenek!
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2020.03.29
Aktiválási régió
Europa, Közel-kelet, Ázsia, Amerika
Kiadó
TaleWorlds Entertainment
Cikkszám
DIGI06135
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ