MotoGP 2015

MotoGP 2015

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
796 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Készen állsz a MotoGP ™ 15 új kihívásaira ? Versenyezz a MotoGP ™, a Moto2 ™ és a Moto3 ™ versenyzőkkel a 2015-ös bajnokság 18 pályáján, ezzel elnyerve a világbajnoki címet!

A MotoGP ™ 15 számos új funkcióval rendelkezik, hogy még átfogóbb és vonzóbb élményt nyújtson. A karrier mód a személyes csapatok bevezetésével kibővült, a mesterséges intelligencia és a fizika átalakításra és optimalizálásra került a kerékpár és a motoros közötti jobb interakcióval, és egy új játékmódban megpróbálják legyőzni az egyes kategóriák legjobb versenyzői által meghatározott időket. .

A MotoGP ™ 15 lehetővé teszi a játékosok számára, hogy első kézből megtapasztalják a motorkerékpár legizgalmasabb bajnokságának adrenalin-töltetű világát!
MI ÚJSÁG
Személyes csapatok
Karrier módban először hozhat létre saját személyes csapatot: vásárolhatja meg a kívánt biciklit, válassza ki a csapat nevét és logóját, amely a legjobban képviseli a személyes stílusát, és testre szabhatja csapata színét és színeit! Minden verseny végén bármilyen módban GP-kreditet kap a pályán elért eredmények és az elért célok alapján. A hírnevének növekedésével egyre kiemelkedőbb szponzorok figyelmét fogja felkelteni, akik egyre nehezebb célok elérésére kérik Önt.

Fizika és AI
Az új lovaglási modell azt jelenti, hogy a kerékpár viselkedése még közelebb áll a tényleges verseny prototípusaihoz, ami magával ragadóbb és hitelesebb élményt nyújt. A továbbfejlesztett gumiabroncs-szimuláció az új kerékpárfizikával kombinálva még pontosabb és izgalmasabb vezetési élményt garantál Önnek. A motoros és a kerékpár immár továbbfejlesztett szimbiózisban részesül: minden merülés a pályán, valahányszor a motoros erősen fékez, minden alkalommal, amikor a kerékpár sodródni kezd, a versenyző dedikált animációkkal reagál.
A továbbfejlesztett mesterséges intelligencia garantálja a nagyobb és reálisabb kihívást: riválisai már határozottabbak és hatékonyabbak az előzés során, több hibát követnek el a határok átlépésével, és az ő idejük közelebb áll a valós életükben élőkhöz.

Verd meg az Időt
Az új Beat The Time üzemmóddal próbára teheti képességeit egy körverseny megfordulásával, és megpróbálja legyőzni az egyes osztályok bajnokai által felállított rekordot, ugyanazon a kerékpáron, mint amivel közlekedtek, ugyanazzal a beállítással. Megértette, mire van szüksége ahhoz, hogy a legjobbakat egyenlő feltételekkel legyőzze?
JÁTÉK JELLEMZŐI
Offline játékmódok
Tegye próbára magát különféle játékmódokban: azonnal haladjon el a pályán egy Instant Race-szel, szabja testre az eseményt és a kerékpárt, hogy Grand Prix módban versenyezzen, vagy részt vegyen mind a 18 Grand Prix-en versenyzéssel. a bajnokság. Állítson be rekordokat a Time Attack játékban, és élje át a MotoGP ™ 2014 bajnokság leglátványosabb pillanatait a Real Events segítségével, vagy vállalja a múlt kihívásait 2-Stroke Események módban.

Online játékmódok
Akár 12 játékos online játékával kihívhatja barátait Grand Prix és Championship módokban. Próbáld ki a Split Time módot, ahol csak a legkövetkezetesebb versenyzőnek lesz esélye nyerni: verje meg riválisai szektorfelosztásait a lehető legtöbb kör alatt!
Emellett a nemzetközi ranglistán is feljuthat, és bajnok lehet a MotoGP ™ Sprint Season versenysorozatban, amely versenysorozat minden egyes versenyen növekszik.

Névsor
A 2015-ös motorkerékpár-világbajnokság teljes hivatalos névsora vár rád! A játékban a MotoGP ™, a Moto2 ™ és a Moto3 ™ kategóriák összes versenyzője és csapata szerepel 2015 és 2014 között. A múlt legendái csatlakoznak hozzájuk Wayne Gardnertől az NSR 500-as gépén át Noriyuki Haga-ig az YZR500-as gépén: megszelídíteni ezeket a motorokat kétütemű motorjaikkal és elektronikájuk nélkül?

Pályalista
A MotoGP ™ 15-ben a 2015-ös bajnokság 18 hivatalos pályáján versenyezhet.
Losail Nemzetközi Körút
Amerika áramköre
Rio Hondo meleg források
Jerez áramkör
Le Mans
Mugello versenypálya
Barcelona-Katalónia
TT Assen
Sachsenring
Indianapolis Motor Speedway
Automotodrom Brno
Silverstone Circuit
Marco Simoncelli misanói világverseny
MotorLand Aragon
Twin Ring Motegi
Phillip-sziget
Sepang Nemzetközi Körút
Valencia közösség - Ricardo Tormo

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Verseny, Szimuláció, Sport
Megjelenés
2015.06.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
pQube
Cikkszám
DIGI06122
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ